reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja powoli wychodzę z szoku że będzie 3 dzieciątko... No i nie ukrywam że bardzo marzę o synku, ale przeczucie mówi mi że będzie 3 kobitka
W sensie ja chciałam max 3 zawsze se to powtarzałam:) No ja też bym chciała syna bo w domu babiniec ale też mam takie przeczucie ze to kolejna dziewczynka haha choć u męża rodzą się sami chłopcy i to od męża zależy jaka płeć hmm teściowa zakochana bo zawsze chciała mieć córeczkę a tu sami synowie to samo jej teściowa, więc wnuczkami zakochane

Na tą chwilę to ja się boje żebym nie wymiotowała tak jak z dziewczynami, wtedy miałam 3 miesiące wyjęte z życia....

Dziewczyny jak to jest z tymi naszymi babciami, w weekend narzeczony gadał przez kamerkę ze swoją babcia i ona odrazu czy u mnie nie ma dziewczynki bo się zmieniłam (pewnie miała na myśli zbrzydlam) hehe, no i tym bardziej się nakrecilam na dziewczynke, tylko pytanie czy te babki tak czują wszystko czy ściemniaja, bo nikomu jeszcze nie mówiliśmy.. [emoji1787][emoji1787][emoji12]
Coś w tym jest bo przy pierwszej ciąży babcia mojego męża od razu poznała że jestem w ciąży mimo że nikomu nie mówiliśmy [emoji1745][emoji57]

Witajcie😃 chciałam się przywitać z moimi 2 kreskami 😍 wg moich wyliczeń termin 17 kwietnia, ale zobaczymy co powie lekarz 😍

Załączniki

• 20200808_061542.jpg
    20200808_061542.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 66
A takie pytanie, kiedy mówicie swoim bliskim o ciąży?? Narazie wie tylko mąż
Ja juz powoli przygotowuje do tej nowiny mojego synka. Domownikom powiem po wizycie, jak już serduszko usłyszę. Miałam mieć wizytę w najbliższy poniedziałek ale mi przesunęli dopiero na 24 [emoji33][emoji24][emoji24]. Jak ja wytrzymam tyle czasu? [emoji24]. Będzie już wtedy 8+3...

reklama
Do góry