reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Witajcie😃 chciałam się przywitać z moimi 2 kreskami 😍 wg moich wyliczeń termin 17 kwietnia, ale zobaczymy co powie lekarz 😍
Cześć! Gratulacje, jakie piękne krechy! 🤩🤩🤩 jak się czujesz? Jakieś objawy? ;)

A takie pytanie, kiedy mówicie swoim bliskim o ciąży?? Narazie wie tylko mąż
My zamierzamy powiedzieć rodzicom jutro 😃 Jestem już po pierwszym USG, wszystko jest ok, wiec myśle ze możemy powiedzieć. Znajomym najbliższym pewnie są jakiś czas, możliwe że dopiero po 2 wizycie, która mam 02.09 ;) A w pracy myśle pod koniec września/początek października, dopiero w 2 trymestrze 🤪

reklama
Oooo no witam was dziewczyny po cichu!
Zastanawialam sie czy jest juz kwietniowe forum 2021,i przez przypadek znalazlam,a tu juz ponad 100 stron i bede sie probowala wkrecic do Was jak mozna:)?
Mi z kalkulatora wychodzi 11 kwiecien,mieszkam w Uk i w sumie smiesznie wyszlo z moja ciaza.

Oooo no witam was dziewczyny po cichu!
Zastanawialam sie czy jest juz kwietniowe forum 2021,i przez przypadek znalazlam,a tu juz ponad 100 stron i bede sie probowala wkrecic do Was jak mozna:)?
Mi z kalkulatora wychodzi 11 kwiecien,mieszkam w Uk i w sumie smiesznie wyszlo z moja ciaza.
No pewnie, że możesz się dołączyć! 🤗 opowiadaj, czemu śmiesznie wyszło z ciąża?? Jak samopoczucie? 😊

Napisze cos o sobie bo mam teraz akurat chwilke.
Mam 36 lat i 9 latka w domu.O drugie staralismy sie bardzo dlugo,razem z 5 lat by wyszlo.W ciaze zaszlam w koncu w zeszlym roku w lutym i stracilam ja w kwietniu(zatrzymala sie akcja serca).straralismy sie dalej,maz zmienil prace,ja pojechalam do Pl z synem na wakacje i boom,w dzien okresu test pozytywny i wielki szok.nikt z mojej rodziny sie nie cieszy az minie 12 tydzien.Ja mam pelno obaw gdzy,poza jedna beta 80 w dniu okresu,i jednym badaniem w tym samym dniu,mowiazcym ze macica kulista i ladnym endo,nic wiecej nie wiem,Nawet przyrostu nie mam:( bo lot nastepnego dnia byl.mam slabiutkie objawy i to mnie martwi bardzo.ale sie rozpisalam sorki

Napisze cos o sobie bo mam teraz akurat chwilke.
Mam 36 lat i 9 latka w domu.O drugie staralismy sie bardzo dlugo,razem z 5 lat by wyszlo.W ciaze zaszlam w koncu w zeszlym roku w lutym i stracilam ja w kwietniu(zatrzymala sie akcja serca).straralismy sie dalej,maz zmienil prace,ja pojechalam do Pl z synem na wakacje i boom,w dzien okresu test pozytywny i wielki szok.nikt z mojej rodziny sie nie cieszy az minie 12 tydzien.Ja mam pelno obaw gdzy,poza jedna beta 80 w dniu okresu,i jednym badaniem w tym samym dniu,mowiazcym ze macica kulista i ladnym endo,nic wiecej nie wiem,Nawet przyrostu nie mam:( bo lot nastepnego dnia byl.mam slabiutkie objawy i to mnie martwi bardzo.ale sie rozpisalam sorki

A tam będzie wszystko dobrze, bardzo dużo dziewczyn tutaj na forum nie ma objawów w tym ja, powinnyśmy się z tego cieszyć! 😜

Moje cycki sa cout wieksze ale nue bola,czasem jakis zaboli sekunde i tyle,to mnie najbardziej martwi,moze sutki ciut bardziej wrazliwe,siku robie duzo,czasem jakies lekkie bole podbrzusza i tyle! Po przylocie,3 dni po dacie okresu zrobilam testi kreska byla ciemniejsza.i tyle co wiem.biore dushpaston 2 dziennie gdzyz moj prog w dniu bety byl 10.8 i zaczelam panikowac to mi ginka na szybkiej wizycie przepisala,zastanawiam sie czy moze mi to wyciszac objawy podbrzusza,znow sie rozpisalam ale ja lubie o sobie pisac haha

reklama
Pewnie juz pisalyscie milion razy a jakie wy macie objawy?
Na pewno wszystko będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli 🤗

Ja mam bardzo delikatne mdłości od czasu do czasu, ale znośne, w niczym mi nie przeszkadzają póki co :) poza tym jestem bardziej zmęczona niż zwykle, zawsze wstawałam do pracy równo z budzikiem, a teraz przestawiam po kilka razy i nie mogę wstać :p dobrze, że pracuje zdalnie to nikt się nie przyczepi 😂 no i mam problem z jedzeniem, łapie mnie wilczy głód od czasu do czasu, a jak zaczynam jeść, to mnie zaczyna odrzucać, póki co mam -1kg od początku ciąży :p poza tym ok, jeszcze trochę piersi bolą ale mniej niż na początku. To moja pierwsza ciąża, także nie mam porównania, ale póki co wydaje mi się, że jest dobrze :)

Do góry