reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Witajcie😃 chciałam się przywitać z moimi 2 kreskami 😍 wg moich wyliczeń termin 17 kwietnia, ale zobaczymy co powie lekarz 😍
Cześć! Gratulacje, jakie piękne krechy! 🤩🤩🤩 jak się czujesz? Jakieś objawy? ;)

A takie pytanie, kiedy mówicie swoim bliskim o ciąży?? Narazie wie tylko mąż
My zamierzamy powiedzieć rodzicom jutro 😃 Jestem już po pierwszym USG, wszystko jest ok, wiec myśle ze możemy powiedzieć. Znajomym najbliższym pewnie są jakiś czas, możliwe że dopiero po 2 wizycie, która mam 02.09 ;) A w pracy myśle pod koniec września/początek października, dopiero w 2 trymestrze 🤪

reklama
Oooo no witam was dziewczyny po cichu!
Zastanawialam sie czy jest juz kwietniowe forum 2021,i przez przypadek znalazlam,a tu juz ponad 100 stron i bede sie probowala wkrecic do Was jak mozna:)?
Mi z kalkulatora wychodzi 11 kwiecien,mieszkam w Uk i w sumie smiesznie wyszlo z moja ciaza.

Oooo no witam was dziewczyny po cichu!
Zastanawialam sie czy jest juz kwietniowe forum 2021,i przez przypadek znalazlam,a tu juz ponad 100 stron i bede sie probowala wkrecic do Was jak mozna:)?
Mi z kalkulatora wychodzi 11 kwiecien,mieszkam w Uk i w sumie smiesznie wyszlo z moja ciaza.
No pewnie, że możesz się dołączyć! 🤗 opowiadaj, czemu śmiesznie wyszło z ciąża?? Jak samopoczucie? 😊

Napisze cos o sobie bo mam teraz akurat chwilke.
Mam 36 lat i 9 latka w domu.O drugie staralismy sie bardzo dlugo,razem z 5 lat by wyszlo.W ciaze zaszlam w koncu w zeszlym roku w lutym i stracilam ja w kwietniu(zatrzymala sie akcja serca).straralismy sie dalej,maz zmienil prace,ja pojechalam do Pl z synem na wakacje i boom,w dzien okresu test pozytywny i wielki szok.nikt z mojej rodziny sie nie cieszy az minie 12 tydzien.Ja mam pelno obaw gdzy,poza jedna beta 80 w dniu okresu,i jednym badaniem w tym samym dniu,mowiazcym ze macica kulista i ladnym endo,nic wiecej nie wiem,Nawet przyrostu nie mam:( bo lot nastepnego dnia byl.mam slabiutkie objawy i to mnie martwi bardzo.ale sie rozpisalam sorki

Napisze cos o sobie bo mam teraz akurat chwilke.
Mam 36 lat i 9 latka w domu.O drugie staralismy sie bardzo dlugo,razem z 5 lat by wyszlo.W ciaze zaszlam w koncu w zeszlym roku w lutym i stracilam ja w kwietniu(zatrzymala sie akcja serca).straralismy sie dalej,maz zmienil prace,ja pojechalam do Pl z synem na wakacje i boom,w dzien okresu test pozytywny i wielki szok.nikt z mojej rodziny sie nie cieszy az minie 12 tydzien.Ja mam pelno obaw gdzy,poza jedna beta 80 w dniu okresu,i jednym badaniem w tym samym dniu,mowiazcym ze macica kulista i ladnym endo,nic wiecej nie wiem,Nawet przyrostu nie mam:( bo lot nastepnego dnia byl.mam slabiutkie objawy i to mnie martwi bardzo.ale sie rozpisalam sorki

A tam będzie wszystko dobrze, bardzo dużo dziewczyn tutaj na forum nie ma objawów w tym ja, powinnyśmy się z tego cieszyć! 😜

Moje cycki sa cout wieksze ale nue bola,czasem jakis zaboli sekunde i tyle,to mnie najbardziej martwi,moze sutki ciut bardziej wrazliwe,siku robie duzo,czasem jakies lekkie bole podbrzusza i tyle! Po przylocie,3 dni po dacie okresu zrobilam testi kreska byla ciemniejsza.i tyle co wiem.biore dushpaston 2 dziennie gdzyz moj prog w dniu bety byl 10.8 i zaczelam panikowac to mi ginka na szybkiej wizycie przepisala,zastanawiam sie czy moze mi to wyciszac objawy podbrzusza,znow sie rozpisalam ale ja lubie o sobie pisac haha

reklama
Pewnie juz pisalyscie milion razy a jakie wy macie objawy?
Na pewno wszystko będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli 🤗

Ja mam bardzo delikatne mdłości od czasu do czasu, ale znośne, w niczym mi nie przeszkadzają póki co :) poza tym jestem bardziej zmęczona niż zwykle, zawsze wstawałam do pracy równo z budzikiem, a teraz przestawiam po kilka razy i nie mogę wstać :p dobrze, że pracuje zdalnie to nikt się nie przyczepi 😂 no i mam problem z jedzeniem, łapie mnie wilczy głód od czasu do czasu, a jak zaczynam jeść, to mnie zaczyna odrzucać, póki co mam -1kg od początku ciąży :p poza tym ok, jeszcze trochę piersi bolą ale mniej niż na początku. To moja pierwsza ciąża, także nie mam porównania, ale póki co wydaje mi się, że jest dobrze :)

Do góry