reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny, chyba mogę powoli do was dołączyć :) dwie kreseczki wychodziły mi już 4dni przed @ a czemu tak szybko zatestowalam bo miałam dziwna sytuację, cały dzień w domu mnie nie było weszłam a śmierdziało mi smażona cebulką i się śmiałam że cos nie tak z zapachem :p zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki oczywiście jedna była jasna, według apki dziś mam 4t+7d, pierwsza wizytę u gin będę miała w 6t+3d czyli 12.08 na NFZ, dodam że mam już dwie córeczki 8 i 6 lat, staraliśmy się z mężem 11 cykli i jak już odpuściłam i, stwierdziłam że pierniczę to i zacznę spowrotem brać tabletki to nagle pyklo :) terminy mam różne 5-7.04 ale raczej 7.04. Warto zrobić taka listę mamy kwietniowe 2021 i najwyżej dopisywać kolejne mamusie

[/QUOTE]
Hej dziewczyny, chyba mogę powoli do was dołączyć :) dwie kreseczki wychodziły mi już 4dni przed @ a czemu tak szybko zatestowalam bo miałam dziwna sytuację, cały dzień w domu mnie nie było weszłam a śmierdziało mi smażona cebulką i się śmiałam że cos nie tak z zapachem :p zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki oczywiście jedna była jasna, według apki dziś mam 4t+7d, pierwsza wizytę u gin będę miała w 6t+3d czyli 12.08 na NFZ, dodam że mam już dwie córeczki 8 i 6 lat, staraliśmy się z mężem 11 cykli i jak już odpuściłam i, stwierdziłam że pierniczę to i zacznę spowrotem brać tabletki to nagle pyklo :) terminy mam różne 5-7.04 ale raczej 7.04. Warto zrobić taka listę mamy kwietniowe 2021 i najwyżej dopisywać kolejne mamusie
Super praktycznie ten sam termin ja mam 4+5,gratuluje😍

Super praktycznie ten sam termin ja mam 4+5,gratuluje[emoji7][/QUOTE]Lista już jest, tylko w innym poście.

reklama
Do góry