reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny sprawdzałyście chiński kalendarz???

Pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - sprawdziło się wam? [emoji39] mojej siostrze i dwóm przyjaciółkom się sprawdziło.
U mnie pokazuje dziewczynka i bardzo bym chciała żeby tak zostało [emoji2956]
Ooo ciekawe [emoji57][emoji848]. Z synem się sprawdziło, teraz wychodzi dziewczynka [emoji7]. W sumie to chciałabym, ale na USG się wszytko okaże [emoji23]

reklama
Ciężko powiedzieć, bo zdarzają się też cykle bardzo nieregularne, ale owu na 99% była w sobotę 2 tygodnie temu. Jutro kolejne testy i liczę na to, że do końca tygodnia już się wyjaśni wszystko na 100% i będę mogła się tu rozgościć :)
Czyli mialas owu 18.07? Ja 17.07 prawdopodobnie i czekam z testem do dnia miesieczki czyli do piatku..ale juz ledwo wytrzymuje, strasznie sie niecierpliwie 😁

Pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - sprawdziło się wam? 😋 mojej siostrze i dwóm przyjaciółkom się sprawdziło.
U mnie pokazuje dziewczynka i bardzo bym chciała żeby tak zostało 🤩
Tak mi i bratowej się sprawdziło 😁😊😊 też mi wychodzi teraz dziewczynka, więc mam nadzieję, że tym razem również kalendarz się nie pomyli 😁😁😁🤗😍

Dziewczyny dziś poszłam zbadać progesteron po tygodniu czasu czy idzie w górę, czy czasem nie spada w dol. 😖 i tsh 👍🏻 Rano żadnych objaw znowu się zamartwialam czy wszystko ok, a teraz w pracy zmeczenie i nie wiem lekkie mdłości ? 😒

Pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - sprawdziło się wam? 😋 mojej siostrze i dwóm przyjaciółkom się sprawdziło.
U mnie pokazuje dziewczynka i bardzo bym chciała żeby tak zostało 🤩
Z córką się nie sprawdziło , z synkiem tak hehe 😉

reklama
Czesc dziewczyny, wczoraj i dzis 2 kreseczki wiec dolaczam do grona kwietniowek :) tp wychodzi mi mniej wiecej na 5 kwietnia :)
Mam juz dwoje dzieci, we wrzesniu beda miec 6 i 3 lata :)
Mam nadzieje ze to bedzie nudna i nieciekawa ciaza w przeciwienstwie do poprzednich
Gratulacje!!! 🤩 witamy Cię w gronie kwietniowych mamusiek! 🌸🌸🌸

Do góry