reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny sprawdzałyście chiński kalendarz???

Pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - sprawdziło się wam? [emoji39] mojej siostrze i dwóm przyjaciółkom się sprawdziło.
U mnie pokazuje dziewczynka i bardzo bym chciała żeby tak zostało [emoji2956]
Ooo ciekawe [emoji57][emoji848]. Z synem się sprawdziło, teraz wychodzi dziewczynka [emoji7]. W sumie to chciałabym, ale na USG się wszytko okaże [emoji23]

reklama
Ciężko powiedzieć, bo zdarzają się też cykle bardzo nieregularne, ale owu na 99% była w sobotę 2 tygodnie temu. Jutro kolejne testy i liczę na to, że do końca tygodnia już się wyjaśni wszystko na 100% i będę mogła się tu rozgościć :)
Czyli mialas owu 18.07? Ja 17.07 prawdopodobnie i czekam z testem do dnia miesieczki czyli do piatku..ale juz ledwo wytrzymuje, strasznie sie niecierpliwie 😁

Pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - sprawdziło się wam? 😋 mojej siostrze i dwóm przyjaciółkom się sprawdziło.
U mnie pokazuje dziewczynka i bardzo bym chciała żeby tak zostało 🤩
Tak mi i bratowej się sprawdziło 😁😊😊 też mi wychodzi teraz dziewczynka, więc mam nadzieję, że tym razem również kalendarz się nie pomyli 😁😁😁🤗😍

Dziewczyny dziś poszłam zbadać progesteron po tygodniu czasu czy idzie w górę, czy czasem nie spada w dol. 😖 i tsh 👍🏻 Rano żadnych objaw znowu się zamartwialam czy wszystko ok, a teraz w pracy zmeczenie i nie wiem lekkie mdłości ? 😒

Pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - sprawdziło się wam? 😋 mojej siostrze i dwóm przyjaciółkom się sprawdziło.
U mnie pokazuje dziewczynka i bardzo bym chciała żeby tak zostało 🤩
Z córką się nie sprawdziło , z synkiem tak hehe 😉

reklama
Czesc dziewczyny, wczoraj i dzis 2 kreseczki wiec dolaczam do grona kwietniowek :) tp wychodzi mi mniej wiecej na 5 kwietnia :)
Mam juz dwoje dzieci, we wrzesniu beda miec 6 i 3 lata :)
Mam nadzieje ze to bedzie nudna i nieciekawa ciaza w przeciwienstwie do poprzednich
Gratulacje!!! 🤩 witamy Cię w gronie kwietniowych mamusiek! 🌸🌸🌸

Do góry