reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Czesc dziewczyny, wczoraj i dzis 2 kreseczki wiec dolaczam do grona kwietniowek :) tp wychodzi mi mniej wiecej na 5 kwietnia :)
Mam juz dwoje dzieci, we wrzesniu beda miec 6 i 3 lata :)
Mam nadzieje ze to bedzie nudna i nieciekawa ciaza w przeciwienstwie do poprzednich
Gratulacje!! 🥰

reklama
Dziewczyny dziś poszłam zbadać progesteron po tygodniu czasu czy idzie w górę, czy czasem nie spada w dol. [emoji37] i tsh [emoji1303] Rano żadnych objaw znowu się zamartwialam czy wszystko ok, a teraz w pracy zmeczenie i nie wiem lekkie mdłości ? [emoji19]
Ja tam się cieszę że póki co nie męczą mnie objawy ciążowe [emoji6].

Dziewczyny rozmawiałam dzisiaj z lekarzem, nie ma przeciwwskazań do lotu samolotem na początku ciąży 😃 nie ma żadnych dowodów naukowych przemawiających za tym, że lot, szczególnie na krótkiej trasie ma jakikolwiek negatywny wpływ na ciąże. Także odetchnęłam z ulgą. 😊 🌴🌴🌴
Na pierwsza wizytę ginekologiczną mam dopiero zgłosić się za miesiąc, a wcześniej zrobić badania krwi i moczu. ;)

A jak tam u was? Jak samopoczucie dzisiaj?😊

Czesc dziewczyny, wczoraj i dzis 2 kreseczki wiec dolaczam do grona kwietniowek :) tp wychodzi mi mniej wiecej na 5 kwietnia :)
Mam juz dwoje dzieci, we wrzesniu beda miec 6 i 3 lata :)
Mam nadzieje ze to bedzie nudna i nieciekawa ciaza w przeciwienstwie do poprzednich
Witaj. Rozgosc się u nas. Mi też się marzy trójka dzieci ale póki co w ciąży z drugim, więc nie wiem czy zdążę mieć trzecie [emoji23]

Dziewczyny rozmawiałam dzisiaj z lekarzem, nie ma przeciwwskazań do lotu samolotem na początku ciąży [emoji2] nie ma żadnych dowodów naukowych przemawiających za tym, że lot, szczególnie na krótkiej trasie ma jakikolwiek negatywny wpływ na ciąże. Także odetchnęłam z ulgą. [emoji4] [emoji267][emoji267][emoji267]
Na pierwsza wizytę ginekologiczną mam dopiero zgłosić się za miesiąc, a wcześniej zrobić badania krwi i moczu. ;)

A jak tam u was? Jak samopoczucie dzisiaj?[emoji4]
U mnie samopoczucie świetne, energii mam sporo. No i odliczam dni do urlopu.. oby do piątku!

Dziewczyny rozmawiałam dzisiaj z lekarzem, nie ma przeciwwskazań do lotu samolotem na początku ciąży 😃 nie ma żadnych dowodów naukowych przemawiających za tym, że lot, szczególnie na krótkiej trasie ma jakikolwiek negatywny wpływ na ciąże. Także odetchnęłam z ulgą. 😊 🌴🌴🌴

A jak tam u was? Jak samopoczucie dzisiaj?😊
a krew ogólna morfologię?:-)

U mnie samopoczucie świetne, energii mam sporo. No i odliczam dni do urlopu.. oby do piątku!

To sobie odpoczniesz 😃😃😃
Ja urlop dopiero od 10.08, ale też odliczam dni 😎 ja właśnie też o dziwo mam więcej energii 😋

a krew ogólna morfologię?:-)

Oznaczenie grupy krwi, morfologię, glukozę, toxoplazmoze i mocz ;)

A wy jakie robiliście badania?

reklama
To sobie odpoczniesz [emoji2][emoji2][emoji2]
Ja urlop dopiero od 10.08, ale też odliczam dni [emoji41] ja właśnie też o dziwo mam więcej energii [emoji39]

Oznaczenie grupy krwi, morfologię, glukozę, toxoplazmoze i mocz ;)

A wy jakie robiliście badania?
Badania zrobię dopiero po wizycie, takie jakie zleci lekarz. Przed wizytą sama z siebie nic nie robię ( oprócz bety)

Do góry