reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

U mnie też trochę brzucha jest, ale nie jestem pewna czy to od ciąży [emoji23]
Ja nie mialam, po ciazy bardzo szybko zgubilam brzuch, schudlam 13 kg w 3 tygodnie przez stres, a ogolem w ciazy przytylam 17kg i przed ciaza bylam bardzo szczupla, bo przy wzroscie 173cm wazylam 57kg...slyszalam, ze w drugiej ciazy szybciej widac brzuch, ale nie sadzilam, ze az tak szybko!! 😱😱😱😳😳😳 nawet ksztalt juz ma taki jak ciazowy...moja mama wczoraj byla przerazona, bo sie boi, ze to beda blizniaki, bo ona w ciazy blizniaczej tez tak szybko miala brzuszek...😱😱😱😱😳😳😳🙈

reklama
Moje z dzisiaj, sorki za zdjęcie ale musiałam je dodać, śmiać mi się trochę chce bo myślę, że na okres też kwaśne będzie ph, ale na staraczkach dowiedziałam się, że tak sprawdzano kiedyś ciążę, podlewali się paprocie moczek, z pasta do zębów się mieszało i z sodą🙈 ale panie pewnie po terminie sprawdzały a nie przed😂😁
Moni a do.ktoregos lekarza z Łubinowej można chodzić na Luxmed? I wtedy poród też jest za darmo?🤔 Gdziekolwiek do.gabinetu ich można iść i wtedy rodzi się na Łubinowej na NFZ?

Moni a do.ktoregos lekarza z Łubinowej można chodzić na Luxmed? I wtedy poród też jest za darmo?🤔 Gdziekolwiek do.gabinetu ich można iść i wtedy rodzi się na Łubinowej na NFZ?
Kurcze niewiem jak to jest z tym luxmedem, najlepiej jakbyś zadzwoniła tam na szpital i powiedziałabyś, że jesteś w ciąży, powiedz gdzie mieszkasz i zapytaj gdzie najbliżej Ciebie przyjmuje jakiś ich lekarz, jak byłam że szwagierka na dniach otwartych to mówili w jakich miastach mają przychodnie ze swoimi lekarzami na nfz. Wystarczy że to ich lekarz i rodzisz na NFZ za darmo, szwagierka nie chciała się przepisywać i chodziła do swojego, to po 36tc musiała u nich ok 500zl zapłacić za wizyty żeby mogła rodzic na NFZ, dostała wtedy swojego lekarza i anestezjolog wywiad z nią przeprowadzil

Kurde dziewczyny, czy wam też już troche widać brzuch??? 😱😱😱😳🙈
I tego nie da się wciągnąć, a do tego jest twardy na dole, taki sam miałam w ciąży z synem i widoczny już był w 7-8 tygodniu, ale nie kuźwa w 4!!! 😱😱😱😳😳😳🙈🙈🙈😂

Oooo faktycznie widać brzusio 😃 ale to ciekawe, strasznie szybko!!! 😱
U mnie zdecydowanie nie widać nic 😋 i myśle, że długi czas nic nie będzie widać 😃
Ale by było jakby to były bliźniaki! 😃😃😃

Dziewczyny sprawdzałyście chiński kalendarz???

Pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - sprawdziło się wam? 😋 mojej siostrze i dwóm przyjaciółkom się sprawdziło.
U mnie pokazuje dziewczynka i bardzo bym chciała żeby tak zostało 🤩

Dziewczyny sprawdzałyście chiński kalendarz???

Pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - sprawdziło się wam? 😋 mojej siostrze i dwóm przyjaciółkom się sprawdziło.
U mnie pokazuje dziewczynka i bardzo bym chciała żeby tak zostało 🤩
U mnie 2 dziewczynki sprawdziły się

reklama
Do góry