reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

U mnie tak to dzisiaj wygląda. Widać, że ciemnieje. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok. Mam hashi i niedoczynność. Boryka się któraś z was z tym?
20200719_114045.jpeg

reklama
Jeszcze się z Wami nie witam, ale po dzisiejszym teście mam cichą nadzieję, że tu do Was niedługo dołączę...

Załączniki

• 20200719_111403.jpg
    20200719_111403.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 253
Hej dziewczyny. Staramy się z mężem o malucha.... ok. 2.5 roku. Tracę już nadzieję. Postanowiłam że dołączę do Waszej grupy moze i mi sie w tym cyklu poszczęści a jak nie to chociaz bedzie mi latwiej z Wami w kolejnych cyklach. Jeśli udałoby sie to termin byłby na 1.04. Do testowania jeszcze ok tyg. Najchetniej juz bym pobiegła zrobić test bo nie mogę wytrzymać. W skrócie o mnie to mam IO, od 3 cykli jestem na duphastonie. Jak w tym cyklu się nie uda to na poczayku sierpnia ide na drożność. Wiec mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby. I bede mogla pozostać juz na tej grupie :)

Hej dziewczyny :-) ja też mam nadzieję się tutaj znaleźć. Miałabym termin na 9.04. Testowanko przede mną. Teraz zakończyły się dni płodne. Oj bardzo bym chciała ❤️❤️❤️

reklama
Do góry