reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

U mnie tak to dzisiaj wygląda. Widać, że ciemnieje. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok. Mam hashi i niedoczynność. Boryka się któraś z was z tym?
20200719_114045.jpeg

reklama
Jeszcze się z Wami nie witam, ale po dzisiejszym teście mam cichą nadzieję, że tu do Was niedługo dołączę...

Załączniki

• 20200719_111403.jpg
    20200719_111403.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 251
Hej dziewczyny. Staramy się z mężem o malucha.... ok. 2.5 roku. Tracę już nadzieję. Postanowiłam że dołączę do Waszej grupy moze i mi sie w tym cyklu poszczęści a jak nie to chociaz bedzie mi latwiej z Wami w kolejnych cyklach. Jeśli udałoby sie to termin byłby na 1.04. Do testowania jeszcze ok tyg. Najchetniej juz bym pobiegła zrobić test bo nie mogę wytrzymać. W skrócie o mnie to mam IO, od 3 cykli jestem na duphastonie. Jak w tym cyklu się nie uda to na poczayku sierpnia ide na drożność. Wiec mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby. I bede mogla pozostać juz na tej grupie :)

Hej dziewczyny :-) ja też mam nadzieję się tutaj znaleźć. Miałabym termin na 9.04. Testowanko przede mną. Teraz zakończyły się dni płodne. Oj bardzo bym chciała ❤️❤️❤️

reklama
Do góry