reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny. Staramy się z mężem o malucha.... ok. 2.5 roku. Tracę już nadzieję. Postanowiłam że dołączę do Waszej grupy moze i mi sie w tym cyklu poszczęści a jak nie to chociaz bedzie mi latwiej z Wami w kolejnych cyklach. Jeśli udałoby sie to termin byłby na 1.04. Do testowania jeszcze ok tyg. Najchetniej juz bym pobiegła zrobić test bo nie mogę wytrzymać. W skrócie o mnie to mam IO, od 3 cykli jestem na duphastonie. Jak w tym cyklu się nie uda to na poczayku sierpnia ide na drożność. Wiec mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby. I bede mogla pozostać juz na tej grupie :)

hej ja staram się 13cykl. Już tracę nadzieje, ze kiedyś zobaczę ta druga kreskę. Teraz byłam u gina w 14dc to miałam pęcherzyk 12 mm. Biorę bromergon duphastan i leczę niedoczynnosc :/ na początku sierpnia mam badanie drożności jajowodów.

reklama
hej ja staram się 13cykl. Już tracę nadzieje, ze kiedyś zobaczę ta druga kreskę. Teraz byłam u gina w 14dc to miałam pęcherzyk 12 mm. Biorę bromergon duphastan i leczę niedoczynnosc :/ na początku sierpnia mam badanie drożności jajowodów.
Ja miałam w tym miesiącu badaną drożność i okazało się że mam oba drożne (prawa bardziej lewa mniej) nie biorę żadnych leków oprócz witamin i od roku starania się o dzidzie mam nadzieję że teraz się uda jak mojej szwagierce która miała obydwa niedrożne i w tym samym cyklu co miała badania to udało jej się zajść.

Ja miałam w tym miesiącu badaną drożność i okazało się że mam oba drożne (prawa bardziej lewa mniej) nie biorę żadnych leków oprócz witamin i od roku starania się o dzidzie mam nadzieję że teraz się uda jak mojej szwagierce która miała obydwa niedrożne i w tym samym cyklu co miała badania to udało jej się zajść.
No właśnie mi lekarz tez powiedział ze po badaniu dużo par zachodzi wiec trzymam kciuki ✊. Za siebie tez trzymam bo dużo dziewczyn po Bromku tez zaszło.

Hej dziewczyny, dziś 19 dzień cyklu, owulacja chyba była w 16 dniu. Bola mnie sutki jak dotykam, jak nie dotykam to nie. Ciekawe czy to cos oznacza. ❤️

Hej dziewczyny, dziś 19 dzień cyklu, owulacja chyba była w 16 dniu. Bola mnie sutki jak dotykam, jak nie dotykam to nie. Ciekawe czy to cos oznacza. [emoji3590]
Trzymam kciuki żeby oznaczało to [emoji1768] :-)

Ja zaczęłam wczoraj trochę plamic na ciemnobrązowo z nitkami krwi. Dzisiaj trochę tez, ale dużo mniej niż wczoraj. Zauważyłam przy podcieraniu. Trochę się wystraszyłam :-(

Ja dziś mam 22dc i mam podobnie tzn ze mam uczucie pieczenia albo uczucie gorąca piersi tak bardziej na bokach a zaznaczę że w poprzednich cyklach nigdy mi się nie zdarzyło [emoji848]
Hej dziewczyny, dziś 19 dzień cyklu, owulacja chyba była w 16 dniu. Bola mnie sutki jak dotykam, jak nie dotykam to nie. Ciekawe czy to cos oznacza. [emoji3590]

reklama
Do góry