reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Pobolewa mnie trochę brzuch ale tak na gorze na linii pępka. Na papierze na razie nic nie widzialam. Robie codziennie testy i kreska wychodzi ciemniejsza z każdym dniem (ta sama firma) .dzisiaj lrzyszla mi paczka z polski m.in z testami z allegro, tymi zwykłymi cienkimi paseczkami. Zrobilam dwa z jednego moczu i jedna kreska mocniejsza druga słabsza i to tak sporo. I jak tutaj im wierzyć?

Pobolewa mnie trochę brzuch ale tak na gorze na linii pępka. Na papierze na razie nic nie widzialam. Robie codziennie testy i kreska wychodzi ciemniejsza z każdym dniem (ta sama firma) .dzisiaj lrzyszla mi paczka z polski m.in z testami z allegro, tymi zwykłymi cienkimi paseczkami. Zrobilam dwa z jednego moczu i jedna kreska mocniejsza druga słabsza i to tak sporo. I jak tutaj im wierzyć?
To mnie kłuję ale na dole brzucha ale to to akurat w każdym cyklu mam także nie biorę pod uwagę. Ja kupuje testy w Rossmannie bo mają testy o czułości 10 i z tego co słyszałam są pewne.

Ja dziś mam 22dc i mam podobnie tzn ze mam uczucie pieczenia albo uczucie gorąca piersi tak bardziej na bokach a zaznaczę że w poprzednich cyklach nigdy mi się nie zdarzyło [emoji848]
No niestety ja też tak miałam w ostatnim cyklu i nigdy wcześniej, myślałam, że to świadczy o ciąży a się tylko rozczarowałam

A robiłaś test z rana czy o jakiej porze dnia? [emoji16]
Z rana z pierwszego moczu i po przytulankach [emoji2960] test 25miu.
Później kupiłam test z innej firmy (2 opakowania po 2) i robiłam codziennie żeby zobaczyć żyć czy kreska ciemnieje. Dzień przed testem czułam się okropnie. Bardzo bolaly mnie plecy, jakby mnie ktoś skopał. Objawy przechodziły jedne w drugie, bol plecow, pozniej totalne wyczerpanie, a na koniec dnia potworny bol glowy. Rano temp była dość niska, ale jednak powyżej lini podstawowej. Myslalam, że się nie udało, ale zrobilam ten test i wyszedl bladzioch ale widoczny normalnie.
To mnie kłuję ale na dole brzucha ale to to akurat w każdym cyklu mam także nie biorę pod uwagę. Ja kupuje testy w Rossmannie bo mają testy o czułości 10 i z tego co słyszałam są pewne.
Nie używałam tych z Rossmann. Tak to jest z tymi objawami, raz są takie raz inne i w sumie to niewiadomo co zwiastują. A jak jeszcze się doszukujemy ciąży, to juz w ogóle cyrk.

Zapomnialam dodać swoje trzy testy. 18, 19 i 20 lipca. Drugie zdjecie to ten pierwszy z 17 i kolejny z 18 ten sam co jest na pierwszym zdjęciu na górze
20200720_084354.jpeg
20200718_071522.jpeg

Zapomnialam dodać swoje trzy testy. 18, 19 i 20 lipca. Drugie zdjecie to ten pierwszy z 17 i kolejny z 18 ten sam co jest na pierwszym zdjęciu na górze Zobacz załącznik 1151394Zobacz załącznik 1151395
Ładnie ciemnieje u Ciebie.
Mój test sprzed chwili. Liczyłam na bardziej spektakularny wynik. Dzisiaj 24 dc. Sama już nie wiem. Jeśli w czwartek/piątek nie dostanę okresu, to chyba dopiero uznam, że to ciąża . Co myślicie?
20200721_051839.jpeg
20200721_050733.jpeg

reklama
Do góry