reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Brokuły z fetą? Pewnie bym wciągnęła :D A pizze wczoraj chciałam zamówić, już nawet miałam w koszyku w aplikacji, ale jak mi sie wyswietlił czas oczekiwania, to zrezygnowałam. 75 minut!

Pogoda dzisiaj u nas typowo jesienna. Wieje i leje. Drzwi od auta wyrywa. Kochany mąż poszedł z córką na pianino, choć wiem, że bardzo mu się nie chciało. Mi też, głównie przez tę pogodę i to, że trzeba pilnowac tych drzwi jak się je otwiera.

reklama
Czemu... Ja 12 lat temu rodziłam w Ustce i wedle innych opinii byłam zadowolona.... Teraz koleżanki rodzily w Słupsku i są zadowolone
Chyba dlatego że ten lekarz który mnie prowadzi to pracuje w Koszalinie, wcześniej przyjmował w Sławnie i w szpitalu tam pracował, cesarkę mi robił a potem jeszcze doglądał.. Więc taki mam sentyment i chciałabym by on też był przy tym porodzie.. No Ustka mało dobrych opinii miała, ale skoro byłaś zadowolona to najważniejsze. A Słupsk, to nie pytałam nikogo o opinię więc niewiem jak jest, ale mam nadzieję że tak jak mówisz. No zobaczymy, jeszcze trochę czasu przed nami...

Dziewczyny bylam przed chwila w aptece po cos na przeziebienie i odrazu chcialam cos na zgagę bo od wczoraj mnie lapie😔 a pan w aptece mi powiedział ze na zgage to tylko po konsultacji z lekarzem moze mi dac 😱 naprawdę nie ma nic na zgage dla kobiet w ciazy?

Dziewczyny bylam przed chwila w aptece po cos na przeziebienie i odrazu chcialam cos na zgagę bo od wczoraj mnie lapie😔 a pan w aptece mi powiedział ze na zgage to tylko po konsultacji z lekarzem moze mi dac 😱 naprawdę nie ma nic na zgage dla kobiet w ciazy?
Wszędzie piszą że ranigast można śmiało brać. Mi osobiście pomaga zjedzenie kilku migdałów.

Pomagało mi mleko. I faktycznie żadnych specyfików lekarz nie pozwolił.

reklama
Do góry