reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Brokuły z fetą? Pewnie bym wciągnęła :D A pizze wczoraj chciałam zamówić, już nawet miałam w koszyku w aplikacji, ale jak mi sie wyswietlił czas oczekiwania, to zrezygnowałam. 75 minut!

Pogoda dzisiaj u nas typowo jesienna. Wieje i leje. Drzwi od auta wyrywa. Kochany mąż poszedł z córką na pianino, choć wiem, że bardzo mu się nie chciało. Mi też, głównie przez tę pogodę i to, że trzeba pilnowac tych drzwi jak się je otwiera.

reklama
Czemu... Ja 12 lat temu rodziłam w Ustce i wedle innych opinii byłam zadowolona.... Teraz koleżanki rodzily w Słupsku i są zadowolone
Chyba dlatego że ten lekarz który mnie prowadzi to pracuje w Koszalinie, wcześniej przyjmował w Sławnie i w szpitalu tam pracował, cesarkę mi robił a potem jeszcze doglądał.. Więc taki mam sentyment i chciałabym by on też był przy tym porodzie.. No Ustka mało dobrych opinii miała, ale skoro byłaś zadowolona to najważniejsze. A Słupsk, to nie pytałam nikogo o opinię więc niewiem jak jest, ale mam nadzieję że tak jak mówisz. No zobaczymy, jeszcze trochę czasu przed nami...

Dziewczyny bylam przed chwila w aptece po cos na przeziebienie i odrazu chcialam cos na zgagę bo od wczoraj mnie lapie😔 a pan w aptece mi powiedział ze na zgage to tylko po konsultacji z lekarzem moze mi dac 😱 naprawdę nie ma nic na zgage dla kobiet w ciazy?

Dziewczyny bylam przed chwila w aptece po cos na przeziebienie i odrazu chcialam cos na zgagę bo od wczoraj mnie lapie😔 a pan w aptece mi powiedział ze na zgage to tylko po konsultacji z lekarzem moze mi dac 😱 naprawdę nie ma nic na zgage dla kobiet w ciazy?
Wszędzie piszą że ranigast można śmiało brać. Mi osobiście pomaga zjedzenie kilku migdałów.

Pomagało mi mleko. I faktycznie żadnych specyfików lekarz nie pozwolił.

reklama
Do góry