reklama
LaetitiaAinos
Fanka BB :)
Któraś z Was pisała o brokule, serze feta i słoneczniku prażonym. Wspomniałam mężowi o tym i chyba zrozumiał, że w końcu mam na coś smaka i pognał do Lidla. Mam 4 brokuły, których nie zjem albo tylko troszkę
Za to mina męża bezcenna- jakby upolował dzika ehh ten mój stary ❤
Wolfgirl
Mój stary tez jak kupi coś na co mam ochotę to czuję się jak bohaterKtóraś z Was pisała o brokule, serze feta i słoneczniku prażonym. Wspomniałam mężowi o tym i chyba zrozumiał, że w końcu mam na coś smaka i pognał do Lidla. Mam 4 brokuły, których nie zjem albo tylko troszkę
Monika2211
Dziś odkryłam, że w Lidlu są serki pleśniowe z pasteryzowanego mleka Wobec tego może i u mnie jutro wiedzie jakiś brokuł
Oruszka88
Ja z Om mam na imię 25 kwietnia a z usg 3 majA jeszcze zapytam laski kto jest na koniec kwietnia? @magdula36 tto wiem. Czy my zamykamy miesiąc?
Ja nie mam jeszcze zachcianek. Chyba zbyt wcześnie bo dopiero 8+3. Z córka ciagle chciałam jeść faloode wiec słodko a z synem Maca co drugi dzień a najchętniej każdego dnia bym jadła. Teraz mogłabym dla odmiany chcieć coś zdrowego.
Oleczqa002
reklama
Mama2018mama
Tak ja tez tak mam ze nieraz trace świadomość jakby umysłu zjem i mija 5min odzyskuje świadomość i wzrokJa tez mialam takie spadki cukru, ze az bylam bliska utracie przytomnosci, wyszla mi hipoglikemia reaktywna, pilnuje diety IO i jest lepiej
U mnie wiedza rodzice, tescie, dzieci i od wczoraj wiedza w pracy.
Po 3 dniach przedszkola dzieci juz maja katary, wiec pewnie skoncze na L4 szybciej niz zakladalam :/
Jak to wykryc