reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Któraś z Was pisała o brokule, serze feta i słoneczniku prażonym. Wspomniałam mężowi o tym i chyba zrozumiał, że w końcu mam na coś smaka i pognał do Lidla. Mam 4 brokuły, których nie zjem 😅 albo tylko troszkę
Za to mina męża bezcenna- jakby upolował dzika 😁ehh ten mój stary ❤
Mój stary tez jak kupi coś na co mam ochotę to czuję się jak bohater 😂❤️

Ja nie mam jeszcze zachcianek. Chyba zbyt wcześnie bo dopiero 8+3. Z córka ciagle chciałam jeść faloode wiec słodko a z synem Maca co drugi dzień a najchętniej każdego dnia bym jadła. Teraz mogłabym dla odmiany chcieć coś zdrowego.

reklama
Ja tez mialam takie spadki cukru, ze az bylam bliska utracie przytomnosci, wyszla mi hipoglikemia reaktywna, pilnuje diety IO i jest lepiej :)

U mnie wiedza rodzice, tescie, dzieci i od wczoraj wiedza w pracy.

Po 3 dniach przedszkola dzieci juz maja katary, wiec pewnie skoncze na L4 szybciej niz zakladalam :/
Tak ja tez tak mam ze nieraz trace świadomość jakby umysłu zjem i mija 5min odzyskuje świadomość i wzrok
Jak to wykryc

Do góry