reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jejku jak ja się właśnie tego boje. Po pierwszym porodzie to nawet nie zauważyłam różnicy a po drugim porodzie kilka dni nie potrafiłam utrzymać moczu :oops: całe szczęście szybko minęło ale panika była, jeszcze lekarka mnie pocieszała ze do pół roku mogę mieć problem. Teraz będzie trzeci poród i tylko z tego powodu myśle czy nie kombinować z cc bo nie chce posikiwac się przez resztę życia.
Jestem po dwóch porodach i nie posikuje ani nie miałam z tym problemów. U mnie zrobił się rozstęp mięśni poprzecznych brzucha na 3,5 cm i mam małą przepuklinę obok pępka. Boję się o to, żeby nie powiększyła się. Już teraz stosuje tejpy.
Cześć dziewczyny poszłam ... bo miał założyć mi kartę ciąży itd ... ale zaczęłam mocniej krwawić ... trochę ... i zbadał mnie ... i dziecko przestało się rozwijać serduszko nie bije ...
jutro mam się zgłosić w szpitalu 🥺🥺😢😭
Chciałam tylko napisać trzymajcie się kochane ... ja naprawdę byłam pewna ze tego maluszka urodzę 😓😥😰
Tak bardzo mi przykro! Nie wyobrażam sobie tego jak się czujesz 💔

Miałam pisać co u mnie, ale pomilczę.

reklama
Cześć dziewczyny poszłam ... bo miał założyć mi kartę ciąży itd ... ale zaczęłam mocniej krwawić ... trochę ... i zbadał mnie ... i dziecko przestało się rozwijać serduszko nie bije ...
Chciałam tylko napisać trzymajcie się kochane ... ja naprawdę byłam pewna ze tego maluszka urodzę 😓😥😰
Nieeeeeee😭😭😭😭

O matko wspolczuje naprawde wiem co czujesz :(((((( tak mi przykro
Plakac mi się chce, jak pisaliście, że to koniec złych wieści pamietalam to forum w którym byłam gdy poronilam i chyba byłam ostatnia która poroniła w 10tyg, tak więc teraz też drże na myśl o piątkowej wizycie 😑😑😑😔😔

Ojej 😭😭😭
Trzymaj się mocno, gdybyś jednak chciała pogadać, to jesteśmy tu ❤

Tak mi przykro kochana:(

reklama
O matko wspolczuje naprawde wiem co czujesz :(((((( tak mi przykro
Plakac mi się chce, jak pisaliście, że to koniec złych wieści pamietalam to forum w którym byłam gdy poronilam i chyba byłam ostatnia która poroniła w 10tyg, tak więc teraz też drże na myśl o piątkowej wizycie 😑😑😑😔😔
Też mam wizytę w piątek i drze tak samo;<
W dodatku będę sama
😭😭😭
Świat jest okrutny i niesprawiedliwy 😭
Patologia rodzi dzieci i płodzi na 1 pierdnięcie, a kobiety, które walczą i dadzą dzieciom wszystko nie mogą donosić ciąży. Absurd. Nienawidzę tego świata 🤬🤬🤬

Do góry