Jejku jak ja się właśnie tego boje. Po pierwszym porodzie to nawet nie zauważyłam różnicy a po drugim porodzie kilka dni nie potrafiłam utrzymać moczu całe szczęście szybko minęło ale panika była, jeszcze lekarka mnie pocieszała ze do pół roku mogę mieć problem. Teraz będzie trzeci poród i tylko z tego powodu myśle czy nie kombinować z cc bo nie chce posikiwac się przez resztę życia.No to radze ćwiczyć miesnie dna miednicy albo już się wybrać do fizjo bo uwierz po porodzie nie będzie lepiej...
reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Skakania? Kobieto, ja jak idę z przystanku 200 metrów to sapie jak dzik na żołędzie i ledwo do domu docieram a gdzie skakać jeszczeA jak ktos popuszcza w trakcie skakania?
Gisiaczek 86
Ach ostatnio z moim też miałam o to spine i on ma podejście takie jak twoj...tez siedzę tu sama płakać się chce... Wszystko na mojej głowie.... Wiem co czujesz...Do NL. Bo on nie będzie tyrać w PL za grosze.. co tam, że jestem w zagrożonej ciąży, przecież u niego w portfelu musi się zgadzać..
Martxx1
@magdula36 o której masz wizytę?
Ewelina @
Cześć dziewczyny poszłam ... bo miał założyć mi kartę ciąży itd ... ale zaczęłam mocniej krwawić ... trochę ... i zbadał mnie ... i dziecko przestało się rozwijać serduszko nie bije ...
jutro mam się zgłosić w szpitalu
Chciałam tylko napisać trzymajcie się kochane ... ja naprawdę byłam pewna ze tego maluszka urodzę
Chciałam tylko napisać trzymajcie się kochane ... ja naprawdę byłam pewna ze tego maluszka urodzę
Ewelina @
serce się zatrzymałobędzie super....to juz ustalone
Dorota991
Cześć dziewczyny poszłam ... bo miał założyć mi kartę ciąży itd ... ale zaczęłam mocniej krwawić ... trochę ... i zbadał mnie ... i dziecko przestało się rozwijać serduszko nie bije ...
Nawet nie wiem co powiedzieć, trzymaj się Kochana :*
Martxx1
Pękło mi serce, naprawdę.Cześć dziewczyny poszłam ... bo miał założyć mi kartę ciąży itd ... ale zaczęłam mocniej krwawić ... trochę ... i zbadał mnie ... i dziecko przestało się rozwijać serduszko nie bije ...
Kochana...
Bądź silna, trzymaj się i tulę Cie mocno!
Ewelina @
trzymam Boże to jest chyba jakaś karma za grzechyNawet nie wiem co powiedzieć, trzymaj się Kochana :*
reklama
Patii_666
Masakra, kochana bardzo Ci wspolczuje.. Przykro mi cholernie że Ciebie to spotkało.. Odpocznij i trzymaj się..Cześć dziewczyny poszłam ... bo miał założyć mi kartę ciąży itd ... ale zaczęłam mocniej krwawić ... trochę ... i zbadał mnie ... i dziecko przestało się rozwijać serduszko nie bije ...