reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ale sie dzis wkurzylam,poszlam z sasiadka i dziecmi do parku,gadka szmatka i juz jak wracalysmy mowie idziemy do domu bo mi nie dobrze a ona a czemu,no to mowie no bo wiesz...a ona no ze w koncu jej powiedzialam bo juz myslala ze wybuchnie od trzymanaia tego w sobie! Oczywiscie moj maz spotkal jej meza i mu wypaplal!mojemu mezowi ciezko utrzymac jezyk za zebami wiec sie duzo sasiad nie nasilil.I ja sie z nia widzialam i ona musiala udawac ze nic nie wie...pytam meza komu jeszcze powiedzial a on ze nikomu! No ze dobra tylko sasiadowi...pytam a w pracy?no w pracy tez powiedzialem...kuzwa mac go ehh

Ale sie dzis wkurzylam,poszlam z sasiadka i dziecmi do parku,gadka szmatka i juz jak wracalysmy mowie idziemy do domu bo mi nie dobrze a ona a czemu,no to mowie no bo wiesz...a ona no ze w koncu jej powiedzialam bo juz myslala ze wybuchnie od trzymanaia tego w sobie! Oczywiscie moj maz spotkal jej meza i mu wypaplal!mojemu mezowi ciezko utrzymac jezyk za zebami wiec sie duzo sasiad nie nasilil.I ja sie z nia widzialam i ona musiala udawac ze nic nie wie...pytam meza komu jeszcze powiedzial a on ze nikomu! No ze dobra tylko sasiadowi...pytam a w pracy?no w pracy tez powiedzialem...kuzwa mac go ehh
Wyluzuj, cieszy się chłop to ogłasza radosną nowinę :-)

Hej dziewczynki w piękna niedziele 🥰 czy wy już jesteście na zwolnieniach lekarskich czy pracujecie ? Mówiliście już pracodawcy ? Ja miałam plamienie i do wtorku mam zwolnienie i zastanawiam się czy wrócić do pracy czy nie , plamienie jeszcze mam ale bardzo bardzo lekkie. 🤗 jednak mimo tego ze wcześniej planowałam ze będę pracowała jak najdłużej to trochę się w domku rozleniwilam 🙂
Ja pracuję, szef nie wie, szczerze mówiąc wolałabym już być w domu...

reklama
Do góry