PałkaZapałka
Fanka BB :)
Ja mam 8:40 więc mam nadzieję że ja dobrze zacznę wtorek a ty go super skończyszDopiero 19;30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 8:40 więc mam nadzieję że ja dobrze zacznę wtorek a ty go super skończyszDopiero 19;30
Ja też mam wizyte we wtorek na 14 45Dopiero 19;30
Ja mam caky czas gesty biały, ale na wkładce jest żółty. Ale jakoś nie martwi mnie to, a powinno?U mnie dzisiaj wystąpił taki gęsty biało-żółty śluz trochę mnie to niepokoi, bo wcześniej był biały, kremowy. Jutro mam wizytę, więc pewnie o tym wspomnę.
Więc trzymam kochana za wszystkie z Was za ten piękny wtorekJa mam 8:40 więc mam nadzieję że ja dobrze zacznę wtorek a ty go super skończysz
Wyluzuj, cieszy się chłop to ogłasza radosną nowinę :-)Ale sie dzis wkurzylam,poszlam z sasiadka i dziecmi do parku,gadka szmatka i juz jak wracalysmy mowie idziemy do domu bo mi nie dobrze a ona a czemu,no to mowie no bo wiesz...a ona no ze w koncu jej powiedzialam bo juz myslala ze wybuchnie od trzymanaia tego w sobie! Oczywiscie moj maz spotkal jej meza i mu wypaplal!mojemu mezowi ciezko utrzymac jezyk za zebami wiec sie duzo sasiad nie nasilil.I ja sie z nia widzialam i ona musiala udawac ze nic nie wie...pytam meza komu jeszcze powiedzial a on ze nikomu! No ze dobra tylko sasiadowi...pytam a w pracy?no w pracy tez powiedzialem...kuzwa mac go ehh
Ja pracuję, szef nie wie, szczerze mówiąc wolałabym już być w domu...Hej dziewczynki w piękna niedziele czy wy już jesteście na zwolnieniach lekarskich czy pracujecie ? Mówiliście już pracodawcy ? Ja miałam plamienie i do wtorku mam zwolnienie i zastanawiam się czy wrócić do pracy czy nie , plamienie jeszcze mam ale bardzo bardzo lekkie. jednak mimo tego ze wcześniej planowałam ze będę pracowała jak najdłużej to trochę się w domku rozleniwilam
Ja jutro na 17:40Więc trzymam kochana za wszystkie z Was za ten piękny wtorek ❤
A jutro ktoś wizytuje?