reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hahahhaha rozmawiałas mnie fest! 😂
Ale dobrze nas podsumowałaś 😜.

Ano wlansie raz konia z kopytami a raz zapominasz o śniadaniu 😉. Ja o 11:00 juz myślałam ze magnesy z lodówki wciagne 😂. Myślę, ze moze być tak jak piszesz, ze organizm się juz przyzwyczaił do wysokiego poziomu hormonów i mi pozostala senność jak mogę spie 10h + w ciągu dnia 🙃, albo po pracy.

Co do firmy u mnie nie wiedzą, bo pracuję zdalnie, gdyby nie było pracy zdalnej to dostałabym L4 i by było oczywiste, a tak to myślę powiedzieć prezo moze w październiku, z informacja, ze jak będę sie dobrze czuła to zdalnie mogę pracować jak najdłużej.

Zaczynam być głodna 🤣, co macie dzis na obiad? @Monika2211 co tam pichcisz?
Szukam inspiracji, sasiedzi smaża jakies racuchy tak pachnie, zjadlabym!
Dostałam od znajomego z Bułgarii tajine i nadszedł czas aby go wypróbować 😄 Wrzuciłam tam łopatkę z różnymi kolorowymi warzywami, trochę oliwy, przyprawy i pachnie mi to wszystko całkiem przyjemnie 😋 Ugotowałam jeszcze kompocik z wiśni i zrobiłam mizerię 😄

reklama
Hej dziewczynki w piękna niedziele 🥰 czy wy już jesteście na zwolnieniach lekarskich czy pracujecie ? Mówiliście już pracodawcy ? Ja miałam plamienie i do wtorku mam zwolnienie i zastanawiam się czy wrócić do pracy czy nie , plamienie jeszcze mam ale bardzo bardzo lekkie. 🤗 jednak mimo tego ze wcześniej planowałam ze będę pracowała jak najdłużej to trochę się w domku rozleniwilam 🙂
Ja mam swoją działalność, więc będę pracować ile dam radę ;) a dziś na obiad pizzę robię :D

Hej. U nas dzisiaj leniwa niedziela, tzn. u mnie, bo mąż przeprowadza mamę. Obiadu nie robię, bo idziemy w gości. Ponoć się postarali z obiadem, bo wiedzą, że ja ogólnie wybredna i mięsa też nie jem, ale nie wiedzą, że w ciąży :D Może być tak, że nic nie zjem, bo mi nie podejdzie 😂 a że oni innej narodowości, to smaki też mają inne.

Zbliżają się urodziny córki, nie mam pomysłu gdzie je wyprawić i co z tortem. Czy sama robić, czy kupić. Kiedyś siedziałam w tortowaniu, mam mnóstwo sprzętu, ale jakoś nie mam chęci żeby się za to zabrać. Może za miesiąc będzie ich więcej :)

reklama
Do góry