reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny, ja jestem w 12+1 i nie mam kompletnie żadnych objaw. Mdłości jedynie 6-7 tydz, senność i zmeczenie wmiare tez już przeszły, piersi nie bola od dawna no i mało w ogóle mam śluzu.. w środę mam wizytę u lekarza, prenatalne mam nadzieje, ze wszystko jest ok bo martwie się, ale póki nie ma krwawienia nie mam czarnych scenariuszy 😊

reklama
Halo halo nie narzekać i nie panikować, trochę pozytywu! Ja mam usg dopiero za 3 tygodnie, 3.10 i postanowiłam się twardo trzymać, nie złamać, nie będę robić żadnego w międzyczasie. Mdłości praktycznie nie mam od początku, napadów głodu też nie, zachcianki z obżarstwa, piersi bolą głównie w nocy, ale miękki stanik rozwiązał problem. Senna jestem, ale też zawsze byłam.

Więc nie nakręcajmy się wzajemnie, już ustaliłyśmy, że objawy raz są raz ich nie ma. Ja cieszę się tym, że mogę posiedzieć w domu, poznać co to nuda, poczytać, nadrobić netflixa, a także życie towarzyskie, które przez moją pracę umarło.

Spokojnego dnia dziewczyny :) :*

Edit. Jak powiedziałam swojemu o detektorze to puknął się w łeb i poszedł. Ja bym się za każdym razem stresowała, że nie mogę znaleźć. Ale może was to uspokoi :)
Powiem wam, że ja nie mam nawet myśli na temat tego detektora, owszem też się martwię, ale powtarzam sobie że musi być dobrze. Staram się nie denerwować a jak się wkurzam to idę do drugiego pokoju i kulam się na łóżku i nadrabiam wpisy tak jak teraz 😉

Ja nie mam jakis zachcianek ani mega apetytu,wrecz jakos mnie nie ciagnie.zrobilam mi i synkowi jajecznice z pomidorem,szczypiorkiem,cebula i kielbasa,kurde pare kesow i juz mi stalo na rzoladku,nie wiem czy to przez jakies napieranie na rzoladek,bo w sumie ochote mialam ale mnie scielo lekko...ehh
Czekam na telefon od poloznej,ma dzwonic miedzy 8 a 17:00 takze bardzo fajnie ze caly dzien rozwalony,chce isc na miasto moze jakies spodnue ciazowe przymierzyc bo juz mi uwiera brzuch

Ja nie mam jakis zachcianek ani mega apetytu,wrecz jakos mnie nie ciagnie.zrobilam mi i synkowi jajecznice z pomidorem,szczypiorkiem,cebula i kielbasa,kurde pare kesow i juz mi stalo na rzoladku,nie wiem czy to przez jakies napieranie na rzoladek,bo w sumie ochote mialam ale mnie scielo lekko...ehh
Czekam na telefon od poloznej,ma dzwonic miedzy 8 a 17:00 takze bardzo fajnie ze caly dzien rozwalony,chce isc na miasto moze jakies spodnue ciazowe przymierzyc bo juz mi uwiera brzuch
Ja wczoraj w Lidlu kupiłam legginsy.. Świetne za 22zl.. Myślę że trochę pochodzę w nich

Dziewczyny, ja jestem w 12+1 i nie mam kompletnie żadnych objaw. Mdłości jedynie 6-7 tydz, senność i zmeczenie wmiare tez już przeszły, piersi nie bola od dawna no i mało w ogóle mam śluzu.. w środę mam wizytę u lekarza, prenatalne mam nadzieje, ze wszystko jest ok bo martwie się, ale póki nie ma krwawienia nie mam czarnych scenariuszy 😊

Ja o porannej wizycie w wc i kuchni usnelam jeszcze do 10:00, teraz leżę i czuje się jak mlody bóg. Nie mam wzdecia, mdlosci, sutki cicho siedzą, zatem objawow tez brak. Prenatalne w piatek rano i tez myślę pozytywnie. Poprzednie usg tydzien temu wszystko w porządku. Dzis 11+1. Sluz wrócił, ale reszte mam tak mam jak Ty, zatem relaks i dobre myśli ❤.

reklama
Zazdroszczę 😝

Do góry