Chyba trochę przesadzacie. Biorę leki na niedoczynność - najpierw euthyrox, potem letrox od 12 roku życia czyli ponad połowę mojego życia. Te pół godziny to dobry czas żeby wstać, umyć zęby i przygotować jakieś sensowne śniadanie a nie od razu rzucać się na jedzenie
reklama
Loli05
Fanka BB :)
No u mnie tak pisalo na appce ze powolutku zaczyna lozysko przejmowac,wiesz ja mysle ze to takie powolny proces,dlatego czujemy sie troszke lepiej z kazdym dniem.watpie zeby boom 12 tydzien i zero objawowA ja poszłam właśnie do wc i jakies bezowe plamienie i wyłączyć myślenie muszę do piątku do USG.
Na USG widzialam pempowine tydzien temu. W sieci widziałam, ze łożysko od 14 tygodnia produkuje hormony, chyba że w pełni, a może zaczyna juz w 9t?
Loli05
No i ja tez 9+11juz widzialam pempowine wiec do czegos musi byc przyczepionaA ja poszłam właśnie do wc i jakies bezowe plamienie i wyłączyć myślenie muszę do piątku do USG.
Na USG widzialam pempowine tydzien temu. W sieci widziałam, ze łożysko od 14 tygodnia produkuje hormony, chyba że w pełni, a może zaczyna juz w 9t?
Monika2211
Ja czytałam właśnie w kilku źródłach, że około 10 tygodnia to następuje.A ja poszłam właśnie do wc i jakies bezowe plamienie i wyłączyć myślenie muszę do piątku do USG.
Matko, te plamienia to naprawdę potrafią nerwów napsuć, ale w sumie nie ma się czemu dziwić, bo skoro z głupiego nosa co rano potrafi lecieć krew, to pokazuje tylko jak bardzo jesteśmy teraz ukrwione. Nie przejmuj się tym Dzidziu to na pewno nic groźnego
Monika2211
Ja leków nie biorę a na punkcie jedzenia dostałam dosłownie obsesji... Do tego stopnia, że rano budzi mnie głód i nic wtedy nie jest tak ważne jak najedzenie sięChyba trochę przesadzacie. Biorę leki na niedoczynność - najpierw euthyrox, potem letrox od 12 roku życia czyli ponad połowę mojego życia. Te pół godziny to dobry czas żeby wstać, umyć zęby i przygotować jakieś sensowne śniadanie a nie od razu rzucać się na jedzenie
P
pożegnanie
Gość
Dzięki! trochę tez myślę czy na badaniu lekarka wzierniem nie uszkodzila naczynek, albo podczas wysiłku z wyproznieniem sie.Ja czytałam właśnie w kilku źródłach, że około 10 tygodnia to następuje.
Matko, te plamienia to naprawdę potrafią nerwów napsuć, ale w sumie nie ma się czemu dziwić, bo skoro z głupiego nosa co rano potrafi lecieć krew, to pokazuje tylko jak bardzo jesteśmy teraz ukrwione. Nie przejmuj się tym Dzidziu to na pewno nic groźnego
Przerabialam to tydzień temu i Dzidzia ❤ pięknie rośnie, więc uspokajam sie ze wszysko jest w porządku.
Dobrego dnia Dziewczyny
Monika2211
Myślę, że to bardzo prawdopodobne Mój za każdym razem uprzedza, żeby się nie przerażać gdybym po badaniu plamiłaDzięki! trochę tez myślę czy na badaniu lekarka wzierniem nie uszkodzila naczynek, albo podczas wysiłku z wyproznieniem sie.
Przerabialam to tydzień temu i Dzidzia ❤ pięknie rośnie, więc uspokajam sie ze wszysko jest w porządku.
Dobrego dnia Dziewczyny
M_P_90
ja mam brzuszek od 7tc...to moja 2, więc może dlatego tak szybko widać, ale wczoraj jak byłam na wizycie i mnie ważyła kobitka to była zszokowana, że nic nie przytyłam, a brzuszek już taki duży ja już ciąży nie ukryje i chodzę od jakiegoś czasu tylko w spodniach ciążowych albo sukienkach, bo inne mnie uwierają w brzuchMój partner ostatnio wspominał o odzieży ciążowej w Lidlu to dostał opieprz że do takiej odzieży to mi jeszcze daleko Ale w sumie mimo że nie przytyłam ani kilograma to już spodnie dziwnie mocno cisną Aż się sama zastanawiam czy mi się to ubzdurało czy co bo mama twierdzi, że to za wcześnie żeby brzuch zaczynał rosnąć
Dziewczyny dajcie mi siłę, bo nie wiem, czy dzisiaj nie padnę...mamy przeprowadzkę i jeszcze trochę pakowania, do tego 11miesięczniak nudzący się strasznie i krzyczący... mąż pojechał ogarnąć auto do przeprowadzki, a ja czekam na rodziców i brata jak na zbawienie, bo dopóki nie przyjadą to jestem uziemiona z tym małym terrorystą jeszcze wczoraj późno wieczorem jak ogarnialiśmy pakowanie to wleciał nam do mieszkania SZERSZEŃ! masakra...na szczęście mojemu mężowi udało się go unicestwić, ale łatwo nie było...niech ten dzień już się kończy
Gisiaczek 86
CiążoweAle takie standardowe, czy ciążowe?
Ja w pepco kupilam za 14.99pln takie standardowe, klasyczne, ale to w sierpniu jeszcze, przy moim wzroście 180cm ewenement że sa długie .
reklama
Chichuni
W takim razie nic tylko pozazdrościć! Widocznie my zamiast fasolek w macicy, mamy tasiemce w żołądkuChyba trochę przesadzacie. Biorę leki na niedoczynność - najpierw euthyrox, potem letrox od 12 roku życia czyli ponad połowę mojego życia. Te pół godziny to dobry czas żeby wstać, umyć zęby i przygotować jakieś sensowne śniadanie a nie od razu rzucać się na jedzenie
Każdy organizm jest inny i reaguje inaczej, więc nie widzę tu ani trochę przesady. Czy to w jedzeniu czy w braku apetytu, itp.