Dorota991
Fanka BB :)
Halo halo nie narzekać i nie panikować, trochę pozytywu! Ja mam usg dopiero za 3 tygodnie, 3.10 i postanowiłam się twardo trzymać, nie złamać, nie będę robić żadnego w międzyczasie. Mdłości praktycznie nie mam od początku, napadów głodu też nie, zachcianki z obżarstwa, piersi bolą głównie w nocy, ale miękki stanik rozwiązał problem. Senna jestem, ale też zawsze byłam.
Więc nie nakręcajmy się wzajemnie, już ustaliłyśmy, że objawy raz są raz ich nie ma. Ja cieszę się tym, że mogę posiedzieć w domu, poznać co to nuda, poczytać, nadrobić netflixa, a także życie towarzyskie, które przez moją pracę umarło.
Spokojnego dnia dziewczyny :*
Edit. Jak powiedziałam swojemu o detektorze to puknął się w łeb i poszedł. Ja bym się za każdym razem stresowała, że nie mogę znaleźć. Ale może was to uspokoi
Więc nie nakręcajmy się wzajemnie, już ustaliłyśmy, że objawy raz są raz ich nie ma. Ja cieszę się tym, że mogę posiedzieć w domu, poznać co to nuda, poczytać, nadrobić netflixa, a także życie towarzyskie, które przez moją pracę umarło.
Spokojnego dnia dziewczyny :*
Edit. Jak powiedziałam swojemu o detektorze to puknął się w łeb i poszedł. Ja bym się za każdym razem stresowała, że nie mogę znaleźć. Ale może was to uspokoi