reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Witajcie,
Zaglądam do Was od kilku dni. Termin na 29.04 - jednak czekam jak na igłach na usg, czy bije serduszko.
Z badań krwi - glukoza za wysoka, zmiana dawki letroxu ( nie pamietam kiedy miałam tsh poniżej 2 - a teraz zbijamy do 1)

Gabi - jak chcę to śpię - poza tym od kawy mam odrzut, więc nie bardzo mam czym się wspomagać ;)

Agucha -gratulacje
Witaj🥰 kiedy wizyta?

Dziewczyny czy wy tez macie takie straszne mdlosci? Ja funkcjonowac normalnie nie moge. Nie jem niedobrze zjem jeszcze gorzej. W brzuchu pali cholernie wszystko strasznie smierdzi nawet zapach mojego faceta juz mi przeszkadza [emoji24] juz mysle ze ze mna jest cos nie tak albo sobie cos wkrecam a to dopiero 8 tydzien [emoji24]

T
Juz po wszystkim.Dzidzia zdrowa😍😍😍😍 .Bąbel ma 9 t i 5 dni. Termin porodu 16.04.2021. Mierzy 2,86 cm. Ruszał/a rączkami i nóżkami. I lekarz zabronil mi czytac internet,bo wpadłam taka spanikowana🤣🤣🤣.Od razu mnie na usg wzioł😅🤣🤣🤣Czad jestem taka szczesliwa😍😍😍😍
Super ❤️ ty na 16 ja na 15 więc cieszę się że wszystko w porządku 😍

Wiem doskonale co czujesz ... po prostu nie chcesz być w tej ciąży sama ... jednak nie ma to jak facet obok 😉 doskonale ciebie rozumiem 😊
Współczuję wam dziewczyny, ja sobie tego nie wyobrażam, w końcu po to się zakłada rodzinę by być razem. Z drugiej strony wiem, że w Polsce szału nie ma jeśli chodzi o pracę...

Dziewczyny czy wy tez macie takie straszne mdlosci? Ja funkcjonowac normalnie nie moge. Nie jem niedobrze zjem jeszcze gorzej. W brzuchu pali cholernie wszystko strasznie smierdzi nawet zapach mojego faceta juz mi przeszkadza [emoji24] juz mysle ze ze mna jest cos nie tak albo sobie cos wkrecam a to dopiero 8 tydzien [emoji24]
Jak dobrze, że powiedziałaś to na głos! Mi też w ciąży zaczął przeszkadzać zapach mojego faceta 😟 Co do mdłości, współczuję Ci bardzo ale musisz to po prostu przeczekać. Ja przez 2 tygodnie zmuszałam się, żeby zjeść cokolwiek, a teraz nadrabiam jedzenie x10.

Juz po wszystkim.Dzidzia zdrowa😍😍😍😍 .Bąbel ma 9 t i 5 dni. Termin porodu 16.04.2021. Mierzy 2,86 cm. Ruszał/a rączkami i nóżkami. I lekarz zabronil mi czytac internet,bo wpadłam taka spanikowana🤣🤣🤣.Od razu mnie na usg wzioł😅🤣🤣🤣Czad jestem taka szczesliwa😍😍😍😍
Taaak!!! Suuper! Duża Dzidzia ❤ ale fajnie! Cieszę się z Tobą 😘!
Ja przestałam czytać sieć, z Wami tu najlepiej, a net to seriale 😃! Buziaki !

reklama
Mam tak samo od 2.5 tyg , teraz jestem równo 8tydzien jedyne co mi pomaga to woda z imbirem i cola 0 😢 To normalne objawy ciąży i póki nie ma silnych/całodniowych wymiotów to nie ma się czym przejmować. Tak usłyszałam od lekarza 😅

Do góry