reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Takkk zjemy cos tylko prosze nie makrele
Nie ma makreli, ale sledziem bym nie pogardziła 😋o tak sledziem 😃😋
Mi to sie teraz ciągle chce kanapek z serem żółtym  i sernika❤❤
To stala kosmiczna, musi byc ser żółty i chleb! 😋
Super a powiedz mi on cie po brzuchu smyral?tez bym chciala wyczuc
Mnie delikatne dotykały, ale co one czuja nie wiem, jedynie co można samemu sprawdzić to czy jest miękki brzuch.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja już po wizycie, lekarz mnie zbadał i stwierdził że wszystko jest dobrze, nie miałam usg ale pobrał mi cytologię i zbadał więc stwierdził że czuję że dzidziuś urósł od ostatniej wizyty w sensie sądzę że chodzi o macicę ze czuję że się powiększyła ale powiedział że czuć i to bardzo więc się cieszę czekam teraz na usg za 4 tygodnie i kolejna wizytę ważne że teraz stwierdził że wszystko jest wporzadku 😉
Super! Dzidzia rośnie i tam fika 😉😍!

A na tym usg widac gdzies tego krwiaka?on jest gdzies kolo dziecka czy krwiaki sa na sciankach?przeciez duzo kobiet ma krwiaki i sie wchlaniaja
To chyba to co tam zaznaczyła w kółeczku obok główki☹️nawet mi nie powiedziała nic co to jest i dlaczego i co mam robić czy czego nie robić. No napewno brać duphaston i zero przytulania no ale to wiem.... Kurcze mogła mnie jakoś uspokoić albo co

reklama
Do góry