reklama
Jagoda88
Zaangażowana w BB
A u mnie mdłości ani wymioty nie ustępują. Mam 10+3. Wejdę tu od czasu do czasu ale nie jestem w stanie nadrobić.... ciągle bym spala i moje dni wyglądają tak że chodzę z łóżka na narożnik zmuszam się do jedzenia a mąż na opiece ogarnia dziewczyny.....
Monika2211
Fanka BB :)
Wymioty nie, biegunka na początku tak.Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki czy każda z was przynajmniej przez jakis czas miała wymioty? Bo ja się martwię, ze w ogóle, ale za to od 2 tygodni mam biegunke i ciagle kręci mi sie w głowie, a jestem w 7tc.
AttreA
Ja miałam tydzień temu w piątek i dzisiaj, mdłości to mam cały czas ale raz więcej, raz mniej. Wolałabym nie miećDziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki czy każda z was przynajmniej przez jakis czas miała wymioty? Bo ja się martwię, ze w ogóle, ale za to od 2 tygodni mam biegunke i ciagle kręci mi sie w głowie, a jestem w 7tc.
Mama2018mama
Kazdy robi jak uwaza ja nie uważam tego za oszczędzanie tylko jako "wszystko w rekach Boga" Każdy ma swoje zdanie na ten temat i jaka decyzję by sie podjęło bedzie slusznaChyba trochę przesadzasz. Oczywiście to Twoje zdanie i jak najbardziej szanuję, ale te dane to raczej na wyrost. A nasłuchać to się można różnych rzeczy tylko niekoniecznie tak delikatne kwestie omawiam tylko na podstawie właśnie tego nasłuchania.
Czy uważasz, że my albo ktoś inny kto wykona takie badania nie będzie kochać?
Najzwyklej w świecie wolę wiedzieć i być przygotowana a nie przeżyć szok na sali porodowej lub chwilę później.
Są różne przypadki i różni lekarze. Dlatego na tym nie oszczędzam. Myślę, że dalibysmy radę z mężem, a dziecko miałoby najlepsza możliwa opiekę ❤
Tak, można poznać płeć
Na to możesz się nie zgodzić.
Ja bym się bała, że coś pójdzie nie tak w trakcie.
Zosię rodziłam mając 37 lat. Pappa wyszedł bardzo dobry, więc niekoniecznie ryzyko może podskoczyć.
Teraz kosztuje 2450. Czasami jest promocja o ok 200 zł taniej.
Mój mąż jak może to stara się być ze mną. Przy porodach spał większość czasu. Położna śmiała się, że jakiś taki mało pomocny. A jak rozwarcie bylo już na 8 lub więcej wkraczał do akcji, nadskakiwał, motywował, podtrzymywał i był zaciekawiony wszystkim. Pomagał jak tylko mógł.
A osobiście do wszystkich wymiarów pomiarow podchodzę z przymrużeniem oka bo to tylko sprzęt jaki by nie był najlepszy to tylko sprzęt
magnolia1505
Jestem w 3 ciąży i w żadnej nie wymiotowałam :-)Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki[emoji6] czy każda z was przynajmniej przez jakis czas miała wymioty? Bo ja się martwię, ze w ogóle, ale za to od 2 tygodni mam biegunke i ciagle kręci mi sie w głowie, a jestem w 7tc.
Jestem w 3 ciąży i w żadnej nie wymiotowałam :-)
Fakt, ze moze jestem przewrazliwiona, ale u mnie ta ciąża to prawdziwy cud, bo zaszlam po 4 latach staran, wiec widze w niej jedyną nadzieje i wsztstkiego sie boje
Patii_666
I co masz? Dwóch synków, parkę?Jestem w 3 ciąży i w żadnej nie wymiotowałam :-)
Patii_666
Ja z synem też nie miałam żadnych objawów, nic totalne zero, a ta ciąża to masakra, także ciesz się i miej nadzieję że to się już nie zmieniFakt, ze moze jestem przewrazliwiona, ale u mnie ta ciąża to prawdziwy cud, bo zaszlam po 4 latach staran, wiec widze w niej jedyną nadzieje i wsztstkiego sie boje
reklama
U mnie w 1 ciąży zero wymiotów, teraz też się nie zapowiadaDziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki czy każda z was przynajmniej przez jakis czas miała wymioty? Bo ja się martwię, ze w ogóle, ale za to od 2 tygodni mam biegunke i ciagle kręci mi sie w głowie, a jestem w 7tc.