annika1801
zainteresowana
U mnie będzie tylko 13 miesięcy różnicy i też mam ciężki orzech do zgryzieniaMoj młodszy tez 19 miesiecy bedzie mial i będzie trzeba nad czyms pomyśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie będzie tylko 13 miesięcy różnicy i też mam ciężki orzech do zgryzieniaMoj młodszy tez 19 miesiecy bedzie mial i będzie trzeba nad czyms pomyśleć
Moja waga ma sie dobrze,stoi pod szafka w lazience nie uzywanaDziewczyny a jak u Was z wagą? I rosnącym brzuszkiem? Ja dzisiaj stanęłam na wagę i zobaczyłam +2 kg. Trochę jestem w szoku, że tak szybko mi idzie a nie jem dużo, nawet niekiedy trochę mniej niż zwykle, bo nie wszystkie rzeczy dam radę przełknąć. Dzisiaj 8+2. Ale niestety męczą mnie zaparcia i wzdęcia, więc może to jest przyczyną.
Ja na moją nie stanę póki nie przeprosiMoja waga ma sie dobrze,stoi pod szafka w lazience nie uzywana
Boże, jak cudownieJa jestem już po wizycie. Widziałam m9je 2cm szczęścia które fikalo rączkami i nóżkami. Serduszko pięknie bije, żadnych widocznych plamien czy krwawien
Normalnie się poryczalam
HahhaJa na moją nie stanę póki nie przeprosi
AmenBoże, jak cudownie
Ja myślę, że to już koniec złej passy i teraz już wszystkie będziemy cieszyć się wieściami po wizytach, gadać o pierdołach i narzekać
Tez mam mdłości jak im sie zachce np teraz leze w łóżku nagle mnie mdli ni z tego ni z owego dopadają mnie w najmniej oczekiwanych momentachA ja mam takie dziwne te mdłości. Po prostu przychodzą w ciągu dnia kiedy chcą, rano wstaje spoko zjem śniadanie super, dziś wypiłam kawę i normlanie miałam odruchy wymiotne, ale nie wymiotowałam. Wymiotowałam raz w niedzielę. A teraz znów kuźwa godzina 21 a mnie mdli. Ja nie wiem czy to podswiadomie działa czy to faktycznie przychodzi kiedy chce. Matko jeszcze siedzę w pracy do 22 zaraz chyba będę .
No właśnie, i to takie dziwne gula w gardle i kurde ani w tą, ani w tąTez mam mdłości jak im sie zachce np teraz leze w łóżku nagle mnie mdli ni z tego ni z owego dopadają mnie w najmniej oczekiwanych momentach
Dziękuję bardzo, bardzo, bardzo W ogóle mówiłam też lekarzowi, że zamartwiałam się, bo w pierwszej ciąży tak strasznie bolały mnie piersi i miałam duże mdłości a teraz nic. A on mądrze powiedział, że każda ciąża jest zaprogramowana inaczej i nie powinno się ich porównywać pod kątem objawów. Kobiety często padają ofiarami stereotypu, że zdrowa ciąża to silne mdłości, wymioty itp. a wcale tak nie jest. Nie ma reguły. Powiedział „widzi pani, zamiast cieszyć się, że dobrze znosi pani ciąże to się pani zamartwia”. RacjaMonikaaaa jak wspaniale no to DUŻA Dzidzia, ale aż się wzruszylam❤❤❤! Cieszę sie i gratuluję mocno!
Ślicznie dziękuję za zapytałaś i pamiętałaś! Uspokilam sie, bo wczoraj w różnych miejscach mnie kłuło i po prawej i po lewej! A to Mały Skarb❤ sie rozpycha !
Zjadlam o 17:00 i jestem głodna ! Fest,dziś przez Ewelina marzę o paprykarzu .