reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny a jak u Was z wagą? I rosnącym brzuszkiem? Ja dzisiaj stanęłam na wagę i zobaczyłam +2 kg. Trochę jestem w szoku, że tak szybko mi idzie 😂 a nie jem dużo, nawet niekiedy trochę mniej niż zwykle, bo nie wszystkie rzeczy dam radę przełknąć. Dzisiaj 8+2. Ale niestety męczą mnie zaparcia i wzdęcia, więc może to jest przyczyną.
Moja waga ma sie dobrze,stoi pod szafka w lazience nie uzywana;)

Ja odkad wrocilam do pracy to duzo mniej jem bo nie mam jak i to jest dobre bo 5 miesiecy w domu i doopcia rosla.musialam odsmazyc synkowi ziemniaki z kurczakiem,kurczaka nie zjadlam ziemniaki tak,z kapusta kiszona...ale i tak wzdycham do mojego twarozku ze szczypiorkiem

Ja jestem już po wizycie. Widziałam m9je 2cm szczęścia które fikalo rączkami i nóżkami. Serduszko pięknie bije, żadnych widocznych plamien czy krwawien 😍
Normalnie się poryczalam 🙈😍
Boże, jak cudownie 😊 ❤️
Ja myślę, że to już koniec złej passy i teraz już wszystkie będziemy cieszyć się wieściami po wizytach, gadać o pierdołach i narzekać 😊

A ja mam takie dziwne te mdłości. Po prostu przychodzą w ciągu dnia kiedy chcą, rano wstaje spoko zjem śniadanie super, dziś wypiłam kawę i normlanie miałam odruchy wymiotne, ale nie wymiotowałam. Wymiotowałam raz w niedzielę. 🤢 A teraz znów kuźwa godzina 21 a mnie mdli. Ja nie wiem czy to podswiadomie działa czy to faktycznie przychodzi kiedy chce. Matko jeszcze siedzę w pracy do 22 zaraz chyba będę 🤢. 🙄🙄
Tez mam mdłości jak im sie zachce np teraz leze w łóżku nagle mnie mdli ni z tego ni z owego🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ dopadają mnie w najmniej oczekiwanych momentach

reklama
Monikaaaa jak wspaniale no to DUŻA Dzidzia, ale aż się wzruszylam❤❤❤! Cieszę sie i gratuluję mocno! 😃😘

Ślicznie dziękuję za zapytałaś i pamiętałaś! Uspokilam sie, bo wczoraj w różnych miejscach mnie kłuło i po prawej i po lewej! A to Mały Skarb❤ sie rozpycha !

Zjadlam o 17:00 i jestem głodna 🤣! Fest,dziś przez Ewelina marzę o paprykarzu 😋.
😘❤️ Dziękuję bardzo, bardzo, bardzo ❤️W ogóle mówiłam też lekarzowi, że zamartwiałam się, bo w pierwszej ciąży tak strasznie bolały mnie piersi i miałam duże mdłości a teraz nic. A on mądrze powiedział, że każda ciąża jest zaprogramowana inaczej i nie powinno się ich porównywać pod kątem objawów. Kobiety często padają ofiarami stereotypu, że zdrowa ciąża to silne mdłości, wymioty itp. a wcale tak nie jest. Nie ma reguły. Powiedział „widzi pani, zamiast cieszyć się, że dobrze znosi pani ciąże to się pani zamartwia”. Racja 🙂

Do góry