reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dobra dziewczyny teraz pytanie nie mogę sobie poradzić od jakiegoś tygodnia z zimnem chodzę opatulona jak zima czy Wy też tak macie czy odwrotnie gorąco Wam?
Kochane ja należę do zmarzlakow, zeby obejrzeć film musze byc pod kocem, rozgrzewam sie po całym dniu pracy! Nawet teraz stopy mam zimne , a juz 2.5 pod kocem zalegam! 😜

reklama
Kochane ja należę do zmarzlakow, zeby obejrzeć film musze byc pod kocem, rozgrzewam sie po całym dniu pracy! Nawet teraz stopy mam zimne , a juz 2.5 pod kocem zalegam! 😜
Moj dzisiejszy zestaw do spania : skarpety, grube spodnie piżamowe, bluzka, sweter, bluza i 2 kołdry dopiero zaczyna robic mi się w miarę cieplo😀 niedługo mam 30 urodziny zażyczyłam sobie od meza szlafrok jak najcieplejszy i puchate skarpety 😅😅

Super Ana! Oby teraz Ewelina nam dobrze zakończyła dzień!😉
Ja dziś cały dzień okropne mdłości. A kupiłam chałkę i struclę serową i nawet ich nie tknęłam. Ale czuje tez głód, wiec muszę zjesc. Mąż mnie nauczył jesc chałkę z serem żółtym i ketchupem, może sie nie porzygam😜

Dziewczyny a jak u Was z wagą? I rosnącym brzuszkiem? Ja dzisiaj stanęłam na wagę i zobaczyłam +2 kg. Trochę jestem w szoku, że tak szybko mi idzie 😂 a nie jem dużo, nawet niekiedy trochę mniej niż zwykle, bo nie wszystkie rzeczy dam radę przełknąć. Dzisiaj 8+2. Ale niestety męczą mnie zaparcia i wzdęcia, więc może to jest przyczyną.

Moj dzisiejszy zestaw do spania : skarpety, grube spodnie piżamowe, bluzka, sweter, bluza i 2 kołdry dopiero zaczyna robic mi się w miarę cieplo😀 niedługo mam 30 urodziny zażyczyłam sobie od meza szlafrok jak najcieplejszy i puchate skarpety 😅😅
Ja mówię Mężowi, że chyba wyciągnę pierzyne!!! A on lata bez koszulki i mówi że tu gorąco 🤨🤣?

reklama
A ja mam takie dziwne te mdłości. Po prostu przychodzą w ciągu dnia kiedy chcą, rano wstaje spoko zjem śniadanie super, dziś wypiłam kawę i normlanie miałam odruchy wymiotne, ale nie wymiotowałam. Wymiotowałam raz w niedzielę. 🤢 A teraz znów kuźwa godzina 21 a mnie mdli. Ja nie wiem czy to podswiadomie działa czy to faktycznie przychodzi kiedy chce. Matko jeszcze siedzę w pracy do 22 zaraz chyba będę 🤢. 🙄🙄

Do góry