reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Serduszko ledwo na dniach zaczęło bić 💓🙈🤷🏻‍♀️💓 w sama porę ❣️💓🥰 za tydzień mam przyjść po kartę ciąży i badania ... teraz i tak za późno na to wszystko ... Zobacz załącznik 1173933
No cudowne wieści na koniec dnia! Gratuluje!😘 I oby juz tak zostało przy kolejnych wizytach!
Powodzenia jutro na porannych wizytach!

Serduszko ledwo na dniach zaczęło bić [emoji176][emoji85][emoji2370][emoji176] w sama porę [emoji3589][emoji176][emoji3059] za tydzień mam przyjść po kartę ciąży i badania ... teraz i tak za późno na to wszystko ... Zobacz załącznik 1173933
Noooo i to był dobry dzień!! Mega się cieszę [emoji3590][emoji3590] to i ja się odmelodowuje do spania , kolorowych wszystkim [emoji3590]

reklama
Serduszko ledwo na dniach zaczęło bić 💓🙈🤷🏻‍♀️💓 w sama porę ❣️💓🥰 za tydzień mam przyjść po kartę ciąży i badania ... teraz i tak za późno na to wszystko ... Zobacz załącznik 1173933
Ewelina Twoje nazwisko to Nojman?😁 Ja za miesiąc tez będę Nojman, z tym, ze pisane Neumann i śmieje się bo wszyscy mojemu przyszlemu mężowi wszędzie piszą Nojman 😁

Do góry