reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

O matko, bardzo mi przykro😟 trzymaj sie dzielnie. Naprawdę wierzyłam, ze u nas to sie nie będzie zdarzać, tym bardziej mi przykro😟
Ja mam wizytę w czwartek i kazdą taką informację traktuje bardzo osobiście i coraz bardziej sie boje😟 życie jest nieprzewidywalne, a z tego co kojarzę to objawy miałaś zupełnie normalne ciążowe? Trzymaj sie Kochana dzielnie!😘 trzymamy kciuki za przyszłość
Ja tez mam wizyte w czwartek i tez juz sie zaczynam stresowac,w poronionej tez serce przestalo bic,ale tez i objawy oslably.

reklama
Dziewczyny, jestem po wizycie.
Niestety muszę się z Wami pożegnać.
Moje szczęście obumarło tydzień temu. Nie było echa serduszka.
Muszę się zapisać na zabieg do Matki Polki.
Jakoś się trzymam... 😔

Przykre, współczuję Ci :(
Ty już byłaś po 8 tygodniu, prawda? Myślisz żeby jeszcze skonsultować i potwierdzić u innego lekarza czy w szpitalu liczysz na weryfikację? W takim wieku ciąży jest szansa na samoistnie oczyszczenie czy musisz zabieg?

Ja tez mam wizyte w czwartek i tez juz sie zaczynam stresowac,w poronionej tez serce przestalo bic,ale tez i objawy oslably.
No w u mnie właśnie mdłości ustały...😟 cieszyłam sie i nie traktowałam tego jako cos złego, ale teraz głowa buzuje. Aczkolwiek spac nadal mi sie ciagle chce i cycki coraz mocniej bola... a mówią, żeby dla zdrowia ciazy sie nie stresować...

Dziewczyny, jestem po wizycie.
Niestety muszę się z Wami pożegnać.
Moje szczęście obumarło tydzień temu. Nie było echa serduszka.
Muszę się zapisać na zabieg do Matki Polki.
Jakoś się trzymam... 😔
Bardzo mi przykro 💔💔💔
Ja to nie wiem jak to jest, żadnych przesłanek a tu serduszko nie bije od tygodnia?! Ehhh to życie jest takie nieprzewidywalne, niczego nie można być pewnym... 😢

Dziękuje za słowa wsparcia! Staram ale moja psychika jest tak słaba ze najchętniej chodziłabym do ginekologa co 2 dni. Dziękuje dziewczyny 😢
Drogie im dalej w ciąży tym organizm się przyzwyczaić może bardziej, ja dziś 10+3 ❤, mam mdłości tylo z głodu, cycki nie bolą, mam wzdęcia, czuje zapachy intensywniej, dzis kłuje mnie po prawej stronie! Zatem spokojnie, wszystko jest dobrze! ❤🥰

6+3
Jest serduszko :) nie dostałam jeszcze terminu porodu, na razie kartę ciąży
Na badaniu było widać lepiej niż na zdjęciu, tutaj praktycznie dziecka nie widać (oni normalnie zdjęć na wizycie ginekologicznej nie drukują, tylko typowo na usg), to okrągłe to chyba ciałko żółte, po prawej dzidziuś ale na zdjęciu nie widać :p Przytyłam niecały kg w 2 tyg, ogółem spodni nie noszę ale w spódnicach w talii mi ciaśniej. Też tak macie? :pZobacz załącznik 1173159
No pięknie, cudowna wiadomość ❤🥰! Dzidzia rośnie i ma się świetnie! 😘

Hej dziewczyny. Ja też niestety odchodzę. Mój dzidziuś od 2tyg. Przestał się rozwijać. Plamienia było spowodowane odklejajaca się kosmowka... Sztucznie podtrzymywany hormonami... Tydz. Temu w poradni k mówili że ciąża żyje. Jestem w szoku.. Trzymajcie się i sciskajcie nogi. To mój pierwszy raz. Nie wiem jak to przetrwam..

reklama
Do góry