reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny. Ja też niestety odchodzę. Mój dzidziuś od 2tyg. Przestał się rozwijać. Plamienia było spowodowane odklejajaca się kosmowka... Sztucznie podtrzymywany hormonami... Tydz. Temu w poradni k mówili że ciąża żyje. Jestem w szoku.. Trzymajcie się i sciskajcie nogi. To mój pierwszy raz. Nie wiem jak to przetrwam..
Bardzo, ale to bardzo mi przykro dziewczyny!
Maja, Kinga - trzymajcie sie!
Trzymam kciuki za Was, nie poddawajcie sie. Jeszcze bedzie pieknie - wierze w to💚

reklama
Jezu, jaki wysyp. Jak mi okropnie przykro i źle teraz 😭😭😭
Dziewczyny trzymajcie się mocno. Okropnie Wam współczuję, bo doskonale wiem, przez co przechodzicie.
Ja musiałam swoje wypłakać. To mi mocno pomogło zanim wróciłam do życia codziennego. Siłę dała mi córka, którą mam. Wierzę, że i Wy dacie radę. Trzymajcie się mocno, ściskam Was ❤

Cześć dziewczyny , jak czytam dzisiejsze wiadomości aż mam ciarki na plecach 😔 dziewczyny trzymajcie się cieplutko , wypłaczcie się i kolejna walka o dzidziusia przed wami 🥰 ja tez plamie od 10 dni , dziś zrobiłam betę wiec czeka mnie sądny dzień 😔
Też chciałam dziś zrobić betę, bo akurat byłam na badaniach, ale nie chciałam świrować i nie zrobiłam 😔 ale kusiło bardzo. Trzymam kciuki za Twoja betę

Hej dziewczyny. Ja też niestety odchodzę. Mój dzidziuś od 2tyg. Przestał się rozwijać. Plamienia było spowodowane odklejajaca się kosmowka... Sztucznie podtrzymywany hormonami... Tydz. Temu w poradni k mówili że ciąża żyje. Jestem w szoku.. Trzymajcie się i sciskajcie nogi. To mój pierwszy raz. Nie wiem jak to przetrwam..
Trzymaj się, strasznie mi przykro 😭

Ale
No w u mnie właśnie mdłości ustały...😟 cieszyłam sie i nie traktowałam tego jako cos złego, ale teraz głowa buzuje. Aczkolwiek spac nadal mi sie ciagle chce i cycki coraz mocniej bola... a mówią, żeby dla zdrowia ciazy sie nie stresować...
Ale moja ciaza slabo sie rozwijala od pocztku,2 tyg roznicy

reklama
Tak bardzo mi przykro dziewczyny! Trzymajcie się ciepło!!! Gdybyście potrzebowały się wygadać czy wypłakać to zawsze możecie na mnie liczyć.

Do góry