P
pożegnanie
Gość
Ooo taki ?Angel sounds taki różowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo taki ?Angel sounds taki różowy
Ja taki mam i też dzisiaj znalazłam serduszko ❤Ooo taki ?
Dzidziu, u mnie podobnie Zakaz zakazem ale potrzeby cudownie nie znikną, stąd u nas te sny A fabuła za każdym razem ciekawsza hahahaNo nie wiem co powiedzieć, ale obudził mnie orgazm! Boje sie tego bo raz po takiej akcji dostalam rano krwawienia, oproznil sie prawdopodobnie krwiak, bolalo jak na okres.
Mam zakaz seksu, więc boję się o skurcze. Wiem, ze w ciąży seks nie jest zakazany, ale ja miewalam plamienia, więc boję się o takie akcje. Brzuch mam miekki, a ja nawet o seksie nie myślę i takie sytuacje ?
Tak, tylko nie używam do niego zadnych zeli do usg ,mam oliwkę w zupełności wystarcza dla poślizguOoo taki ?
Cześć Ja również mam wizytę jutro. Na którą godzinę idziesz? Dziś i jutro będzie sporo wizytCześć dziewczyny, ostatni raz byłam tu w piątek wieczorem, A teraz nadrabiam 46stron Ja dziś mam wizytę, ale tam nie ma nic oprócz rozmowy, sprawdzenia wyników toxo i tsh oraz założenie karty. Jutro mam prywatną wizytę i znów zobaczę maluszka ❤
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty