Kaarcia
Fanka BB :)
Jak najbardziej baardzo rzadko przed skończonym 6 tygodniem któraś może sie pochwalić serduszkiemAaa czyli to normalne bo nie które też mają już zarodek ale jak widać różnie dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak najbardziej baardzo rzadko przed skończonym 6 tygodniem któraś może sie pochwalić serduszkiemAaa czyli to normalne bo nie które też mają już zarodek ale jak widać różnie dziękuję
Super ja tez okres miałam 22.07 a owulacja 5 lub 6 sierpieńJa wg okresu
Ja 21 dokladnie na 28 kwietnia przewidywany termin ale wedlug usg 24 kwietnia tyle ze wierzę w termin okresowySuper ja tez okres miałam 22.07 a owulacja 5 lub 6 sierpień
Trzymaj sie, przykro bardzo. Spokojnie w tym roku dalej spróbujcie!!! Uda się, zobaczysz!Ja chciałam się z Wami dziewczyny pożegnać, niestety straciłam moje maleństwo...
Wszystkim życzę szczęśliwych rozwiązań i wspaniałej ciąży, dziękuję za czas z Wami
Buziaki
Ja też myślę że termin z okresu jest prawidłowy ale wiadomo roznie to bywaJa 21 dokladnie na 28 kwietnia przewidywany termin ale wedlug usg 24 kwietnia tyle ze wierzę w termin okresowy
Ja mam na 28.04Która. Dziewczyn ma termin 27.04 lub 28.04
Co do objawow ja mialam dzień kiedy wszystkie objawy przeszly tzn pol dnia nawet wylam oplakalam sie objawy wrocily, szukalam na sile wolnego usg w tym dniu ale nie bylo miejsc dostalam się po 2 dniach okazalo sie ze wszystko superJa też myślę że termin z okresu jest prawidłowy ale wiadomo roznie to bywa
Doskonale!!! Super ze masz juz receptę, teraz pozostaje sprawdzać! Cieszę się że udało Ci się tego dopilnować!!Mam Euthyrox 25. I skierowanie na kolejne badanie za 2 tyg czy spada. Zobacz załącznik 1172257
Super naprawdęJa mam na 28.04
Graaatuluje i super ze jestes z nami ❤❤❤ zatem Dzidzia rośnie .Hej dziewczyny
Mam 27 lat to moja pierwsza ciąża przed zajściem w ciążę zmagałam się z wysoką prolaktyna ,niedoczynnością tarczycy i guzami na tarczycy i wiecznie niska ferrytyna ale wkoncu udało mi się zajść w ciążę teraz tylko modlę się codziennie aby donosić szczęśliwie
Obecnie jestem w 6 tygodniu termin mam na 28.04 czy któraś z was ma ten sam termin ?