reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
[/QUOTE]
Dziewczyny mi dziś się śniła córunia, taka grzeczna i kochana 😍 spała w nosidełku ❤️ Czy któraś z was śpi jeszcze czasem na brzuchu?🤔

Też śpię na brzuchu czasem.
Jadę właśnie robić badania na cytomegalię, bo trochę się przestraszyłam i dała mi skierowanie, ale podobno wiedza i tak nic nie da. Nie śpię od 50 min a już nie mogę wytrzymać z głodu :D. Najgorzej, że po badaniu jeszcze do pracy, ale na szczęście ostatni dzień i l4. :)

Mi się dziś śniło, że wypadłam z auta a samochód poleciał prosto do jakiegoś jeziora. A stary się na mnie darł, że moja wina i zła byłam na niego jak wstałam.

Dziewczyny, a ciąży powinny super rosnąć włosy a mi wypadają strasznie. Co robić??

Tez tak macie, że jak wstajecie na pierwsze siku pi nocy ciągnie coś w brzuchu? Masakra zawsze rano mam taki jeden skurcz dość bolący..
Tez tak mam z sikaniem, że po siku mnie ciągnie, kłuje itp. Dzis obudziło nie kłucie po lewej sronie, nie wiem czy to wzdęcia, bo one mi tak "chodzą", a ja dużo leżę to ciężko im się wydostać.
Martwię się, bo widzę w toalecie, że mocz jest zarożowiony, albo z takim brunatnym nalotem. Nie wiem co mysleć i ciągle myslę. Wczoraj na USG wszystko jest w porządku, ale skąd to plamienie tylko w nocy?

reklama
Do góry