P
pożegnanie
Gość
Dziewczyny pisze do Męża nie ma chleba, wrócił z falafelem (dla mnie), kebabem i baklawą , która teraz wcina.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam 22.09! Coraz bardziej nie mogę się doczekać, a jednocześnie coraz większy stres mnie łapieDzień po mnie. Ja 22, długo trochę ;-)
Aha czyli jest szansa, że się wyrówna.
Jestem już 10+1. To 10 już tak poważnie brzmi ;-)
Ma ktoras tak ,ze po wodzie na wymioty ciągnie? Zawsze piłam ponad 2 litry wody, a teraz biorę łyka i masakra odrazu wymioty ... co tu pić
Mi też moja gin poleciła Femibion 1, choć ja już brałam „0” w czasie starań a potem od razu przeszłam na „1”.Czytalam trochę o witaminach w ciazy i powiem wam ze na rynku tak naprawdę to jest garstka ttch dobrych preparatów reszta to jakas masakra. Szukalam opini właśnie na temat swoich suplementów które zamierzam kupić na drugi trymestr i jest ok. Bierzesz i tak naprawde nie wiesz coWitaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!pantabletka.pl
Ja też tak mam... wcześniej piłam bez problemu 1,5l - 2l dziennie, a teraz kiedy szczególnie jest potrzeba dużego nawodnienia to woda ledwo mi wchodzi Ja teraz też pije tylko wodę z cytryną, z miodem nie próbowałam ale też brzmi dobrzeJa tak mam.
Nie jestem w stanie wody przełknąć, a nie miałam z tym problemu.
Teraz woda z cytryną i miodem najlepiej wchodzi
Mogę spytać masz męża Polaka? Mieszkasz w pl? Ja uwielbiam baklawe jedliśmy parę dni temu palce lizać, w pierwszej ciąży to jadłam w dniu porodu jak skurcze miałamDziewczyny pisze do Męża nie ma chleba, wrócił z falafelem (dla mnie), kebabem i baklawą , która teraz wcina.
Mialam tak samo dlatego piłam chociaż gazowana, piłam przez dobre parę dni bardzo mało wody miałam straszne problemy z sercem kolatalo, puls wysoki, teraz naszczescie już mi woda wchodzi nie mogę za to na gazowana patrzeć to co ja przechodzę ze smakami to wysiadam..Ma ktoras tak ,ze po wodzie na wymioty ciągnie? Zawsze piłam ponad 2 litry wody, a teraz biorę łyka i masakra odrazu wymioty ... co tu pić