reklama
marcelak
Zaciekawiona BB
Ja jeszcze spie na brzuchuDziewczyny mi dziś się śniła córunia, taka grzeczna i kochana spała w nosidełku Czy któraś z was śpi jeszcze czasem na brzuchu?
modesty
Fanka BB :)
[/QUOTE]
Też śpię na brzuchu czasem.
Jadę właśnie robić badania na cytomegalię, bo trochę się przestraszyłam i dała mi skierowanie, ale podobno wiedza i tak nic nie da. Nie śpię od 50 min a już nie mogę wytrzymać z głodu . Najgorzej, że po badaniu jeszcze do pracy, ale na szczęście ostatni dzień i l4.
Dziewczyny mi dziś się śniła córunia, taka grzeczna i kochana spała w nosidełku Czy któraś z was śpi jeszcze czasem na brzuchu?
Też śpię na brzuchu czasem.
Jadę właśnie robić badania na cytomegalię, bo trochę się przestraszyłam i dała mi skierowanie, ale podobno wiedza i tak nic nie da. Nie śpię od 50 min a już nie mogę wytrzymać z głodu . Najgorzej, że po badaniu jeszcze do pracy, ale na szczęście ostatni dzień i l4.
Kinga_89
Ja też śpię na brzuchu .Dziewczyny mi dziś się śniła córunia, taka grzeczna i kochana spała w nosidełku ❤ Czy któraś z was śpi jeszcze czasem na brzuchu?
klaudiaanita
U mnie wszystkie objawy ustały czuje się jak nowo narodzona
Wchodzę zaraz w 10tyg to chyba już pora..
Lecę właśnie zrobić badania a wizytę mam w poniedziałek..
Oby było wszystko dobrze
Wchodzę zaraz w 10tyg to chyba już pora..
Lecę właśnie zrobić badania a wizytę mam w poniedziałek..
Oby było wszystko dobrze
Chichuni
Czlowiek chyba nie przestanie się martwić i stresowacJa tez dzisiaj mialam podobne sny... . Ach i przez to pół nocy nie spałam... Chciałabym już być w 13tyg...
P
pożegnanie
Gość
Tez tak mam z sikaniem, że po siku mnie ciągnie, kłuje itp. Dzis obudziło nie kłucie po lewej sronie, nie wiem czy to wzdęcia, bo one mi tak "chodzą", a ja dużo leżę to ciężko im się wydostać.Mi się dziś śniło, że wypadłam z auta a samochód poleciał prosto do jakiegoś jeziora. A stary się na mnie darł, że moja wina i zła byłam na niego jak wstałam.
Dziewczyny, a ciąży powinny super rosnąć włosy a mi wypadają strasznie. Co robić??
Tez tak macie, że jak wstajecie na pierwsze siku pi nocy ciągnie coś w brzuchu? Masakra zawsze rano mam taki jeden skurcz dość bolący..
Martwię się, bo widzę w toalecie, że mocz jest zarożowiony, albo z takim brunatnym nalotem. Nie wiem co mysleć i ciągle myslę. Wczoraj na USG wszystko jest w porządku, ale skąd to plamienie tylko w nocy?
P
pożegnanie
Gość
Jesteśmy o tydzień różnicy ja dziś 10+0 a prenatalne 18.09. ❤A ja dziś dziewczynki zaczęłam 11+0 16.09 pierwsze prenatalne mam nadzieje, ze wszystko będzie ok:-)
reklama
Mama2018mama
Ale fajnie wszystkim mamom ktore tyle dalej sa ja dopiero lekko ponad 6tyg juz bym chciała ten 11, 12 tydzA ja dziś dziewczynki zaczęłam 11+0 ❤ 16.09 pierwsze prenatalne mam nadzieje, ze wszystko będzie ok:-)