reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Czesc dziewczyny. Pozwolcie ze sie przedstawie.. jestem alicja.. mam 24 lata i meszkam w italii.
Mialam zostac styczniowa mamusia.. ale biestety 3 czerwca poronilam.. ;(
4 sierpnia powinnam dostac kolejny okres.. ale cos mnie tknelo zrobic test juz dzisiaj... i otoz druga kreseczka sie pojawila ;)
Gratulacje :* który to dpo? Bo zaraz serio sama polecę po ten test 🤪

reklama

Załączniki

• 8E547F76-D635-47BC-A6CC-554932FCEACB.jpeg
    8E547F76-D635-47BC-A6CC-554932FCEACB.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 95
reklama
właśnie tez się zastanawiam kiedy powiedzieć 🤔 Jestem już początek 7 tyg i z dnia na dzień rano nie czuje się najlepiej. Póki co daje radę, ale nie chce latać do wc w pracy 😭

Ja przy pierwszej wizycie u ginekologa poproszę o L4, mam na 5 sierpnia wizytę 🙂 nie ma co ryzykować w pracy, ja akurat pracuje z klientem i wszystkie dziewczyny u mnie w pracy tak robią, że odrazu L4 🙂

Do góry