reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

No piękne kreseczki!!! Gratulacje!!! 🤩
Jak samopoczucie? Jakieś objawy ciążowe? :)
Bardzo bolały piersi! Tydzień przed spodziewana @ (miała być 2 dni temu) ale dziś przestały.. ale zaczęło minimalnie podbrzusze.. niby jak na lekki okres ale trochę jakoś inaczej 🤭 haha i spaaaac spac spac leżeć to tylko mam w głowie od paru dni....No tylko martwi mnie ta niska Beta.. oszaleje do jutra. W domu mam szalona 3 łatkę a ta ciaza to mega mega meeeega wpadka bylaby❣

reklama
Zrobiłam dziś znów test..
trochę mnie martwi ten wczesny tydzień na cyfrowym jak na ostatnia @ 1.07...

No ale może owu się przesunęła
Zbliżenie było 17.07 i 26.07
Wiec może bobo wyszło dopiero tego 26.07...

Beta wczoraj 40, kolejna jutro 😳😳😳😳😳
Raczej nie możliwe że test by wykazał z26. 07 nie martw się na zapas

dziewczyny, ktory to tydzien? ostatnia miesiaczka 24 czerwca.. cykle 28 dniowe. jedna aplikacja pokazuje mi, ze 6,3 dzien a inne 5,2 dzien

reklama
Czesc dziewczyny. Pozwolcie ze sie przedstawie.. jestem alicja.. mam 24 lata i meszkam w italii.
Mialam zostac styczniowa mamusia.. ale biestety 3 czerwca poronilam.. ;(
4 sierpnia powinnam dostac kolejny okres.. ale cos mnie tknelo zrobic test juz dzisiaj... i otoz druga kreseczka sie pojawila ;)

Załączniki

• 20200731_123505.jpg
    20200731_123505.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 100
Do góry