reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny jak myślicie bo się naczytałam za dużo chyba już w tym necie 🙈 czy taka herbatkę raz na dwa trzy dni można pić czy raczej nie bo zawiera hibiskusa itd... bo już sama nie wiem

Załączniki

• Screenshot_2020-09-01-10-23-42-860_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-09-01-10-23-42-860_com.miui.gallery.jpg
    291,6 KB · Wyświetleń: 36
Hej jak sie macie? Dawno nie pisalam, wczoraj miałam gorszy dzien pol dnia przepłakałam bo mialam zanik objawow (w ciąży poronionej wyglądało to tak samo) wręcz owylam po czym wrocily i dziś sa ze zdwojona sila😁😁 ale sklonilo mnie to do zapisania sie na usg z bardzo dobrym sprzętem i mam 3 września
Dzis mialam rozpoczęcie przedszkola mojego 2.5 latka :) a przedwczoraj sasiad zapytal mojego syna czy będzie mial brata czy siostrzyczke wszystko spoko ale dziś wedlug okresu zaczynam 6 tydzien a moj brzuch wyglada tak :

Czy u Was tez tak zaokrągliły sie brzuchy? Na wadze mam pol kilo wiecej ale mialam wesela komunię itp
Ogolnie to kompletnie nie mam sily jadlabym tylko nalesniki i przeleżała caly dzien 🤷‍♀️

Załączniki

• IMG_20200901_065418.jpg
    IMG_20200901_065418.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 97
Hej jak sie macie? Dawno nie pisalam, wczoraj miałam gorszy dzien pol dnia przepłakałam bo mialam zanik objawow (w ciąży poronionej wyglądało to tak samo) wręcz owylam po czym wrocily i dziś sa ze zdwojona sila😁😁 ale sklonilo mnie to do zapisania sie na usg z bardzo dobrym sprzętem i mam 3 września
Dzis mialam rozpoczęcie przedszkola mojego 2.5 latka :) a przedwczoraj sasiad zapytal mojego syna czy będzie mial brata czy siostrzyczke wszystko spoko ale dziś wedlug okresu zaczynam 6 tydzien a moj brzuch wyglada tak :

Czy u Was tez tak zaokrągliły sie brzuchy? Na wadze mam pol kilo wiecej ale mialam wesela komunię itp
Ogolnie to kompletnie nie mam sily jadlabym tylko nalesniki i przeleżała caly dzien 🤷‍♀️
Ja teraz jestem w 9 tygodniu i mam mniejszy brzuch niż w 6😜 po prostu miałam wtedy takie wzdęcia, ze nie szło tego wciągnąć!

reklama
Do góry