Ania daj mi znać na pw po wizycie co i jak.O której masz? Ja też mam dziś USG i już się trzęse czy mój 5mm zarodek, który był tydzień temu ma się dobrze i bije Mu serce...
reklama
Lili90
Fanka BB :)
Martxx1
@magdula36 który u Ciebie tydzień wychodzi?
P
pożegnanie
Gość
Podziwiam za smaki anyż i lukrecja OMG . U mnie by nie przeszłoDziewczyny jak myślicie bo się naczytałam za dużo chyba już w tym necie czy taka herbatkę raz na dwa trzy dni można pić czy raczej nie bo zawiera hibiskusa itd... bo już sama nie wiem
Mama2018mama
Hej jak sie macie? Dawno nie pisalam, wczoraj miałam gorszy dzien pol dnia przepłakałam bo mialam zanik objawow (w ciąży poronionej wyglądało to tak samo) wręcz owylam po czym wrocily i dziś sa ze zdwojona sila ale sklonilo mnie to do zapisania sie na usg z bardzo dobrym sprzętem i mam 3 września
Dzis mialam rozpoczęcie przedszkola mojego 2.5 latka a przedwczoraj sasiad zapytal mojego syna czy będzie mial brata czy siostrzyczke wszystko spoko ale dziś wedlug okresu zaczynam 6 tydzien a moj brzuch wyglada tak :
Czy u Was tez tak zaokrągliły sie brzuchy? Na wadze mam pol kilo wiecej ale mialam wesela komunię itp
Ogolnie to kompletnie nie mam sily jadlabym tylko nalesniki i przeleżała caly dzien
Dzis mialam rozpoczęcie przedszkola mojego 2.5 latka a przedwczoraj sasiad zapytal mojego syna czy będzie mial brata czy siostrzyczke wszystko spoko ale dziś wedlug okresu zaczynam 6 tydzien a moj brzuch wyglada tak :
Czy u Was tez tak zaokrągliły sie brzuchy? Na wadze mam pol kilo wiecej ale mialam wesela komunię itp
Ogolnie to kompletnie nie mam sily jadlabym tylko nalesniki i przeleżała caly dzien
Załączniki
Kamiśka :)
Mi dał bez problemu , tylko ja chodzę prywatnie . Nic nie musiałam tłumaczyć.Ja dziś mam wizytę o 14:40 i odliczam minuty [emoji846] mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i usłyszę serduszko [emoji3059]
dziewczyny, czy lekarz bez problemu dal Wam zwolnienie na początku ciąży?
Kamiśka :)
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze! Powodzenia
Moja młoda też dzisiaj maszeruje do szkoły... OMG to już 4 klasa [emoji33][emoji33]
Moja młoda też dzisiaj maszeruje do szkoły... OMG to już 4 klasa [emoji33][emoji33]
Kaarcia
Ja teraz jestem w 9 tygodniu i mam mniejszy brzuch niż w 6 po prostu miałam wtedy takie wzdęcia, ze nie szło tego wciągnąć!Hej jak sie macie? Dawno nie pisalam, wczoraj miałam gorszy dzien pol dnia przepłakałam bo mialam zanik objawow (w ciąży poronionej wyglądało to tak samo) wręcz owylam po czym wrocily i dziś sa ze zdwojona sila ale sklonilo mnie to do zapisania sie na usg z bardzo dobrym sprzętem i mam 3 września
Pauliska757
Hej. Jestem po wizycie. Serduszko bije, dzidziuś ma 9mm. Jest jeszcze coś, co lekarz myślał że to drugi dzidziuś, ale tam nie bije serduszko, więc za tydzień wizyta kontrolna.. Jestem troche zmartwiona
Termin na 17.04
Termin na 17.04
reklama
Mama2018mama
He ja wlasnie nie mam wzdętego ale mam pozostałość po ciąży poprzedniej w postaci faldki ktora przeniosla sie do gory i chyba z tego tak wywaliloJa teraz jestem w 9 tygodniu i mam mniejszy brzuch niż w 6 po prostu miałam wtedy takie wzdęcia, ze nie szło tego wciągnąć!