Ana874
Fanka BB :)
Oczywiście ciuciu, damy znaćAnia daj mi znać na pw po wizycie co i jak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście ciuciu, damy znaćAnia daj mi znać na pw po wizycie co i jak.
Dopiero myślałam, że Ty dalej jak ja, u mnie ostatnia @ 13 lipca.O wzdęcia też miewam, a jem dalej zdrowo, bo jeszcze na diecie i czasem jak wstaje to aż zabolą jelita.
@Martxx1 dopiero 5t5d a ciągnie mi się już jakbym nie wiadomo jak długo była
Ooo ja tez 6+0Oo to tak jak u mnie ja mam dzis 6+0
Ooo ja tez 6+0
Mi też już brzuszek wywaliło na tym etapie, co Ty jesteś. Pewnie troszkę od wzdęć które mnie męczyły, ale już został zaokrąglony. Niestety w moje ulubione jeansy wejdę, ale z rozpiętym guzikiemHej jak sie macie? Dawno nie pisalam, wczoraj miałam gorszy dzien pol dnia przepłakałam bo mialam zanik objawow (w ciąży poronionej wyglądało to tak samo) wręcz owylam po czym wrocily i dziś sa ze zdwojona sila ale sklonilo mnie to do zapisania sie na usg z bardzo dobrym sprzętem i mam 3 września
Dzis mialam rozpoczęcie przedszkola mojego 2.5 latka a przedwczoraj sasiad zapytal mojego syna czy będzie mial brata czy siostrzyczke wszystko spoko ale dziś wedlug okresu zaczynam 6 tydzien a moj brzuch wyglada tak :
Czy u Was tez tak zaokrągliły sie brzuchy? Na wadze mam pol kilo wiecej ale mialam wesela komunię itp
Ogolnie to kompletnie nie mam sily jadlabym tylko nalesniki i przeleżała caly dzien
Nie przejmuj się. Mnie diagnozowali od marca.. Końcem czerwca dostałam diagnozę "refluks krtaniowo-gardlowy". Zaczęłam się leczyć wreszcie.. I ciąża.. Wszystko musiałam odstawić.. Do tego biorę duphaston, który nasila objawy . 17.09 mam wizytę u gastrolog i liczę po cichu, że jest jakiś lek który mogę braćDziewczyny nigdy nie miałam zgagi ale chyba nadeszła na nią pora. Pieczę mnie w przełyku od rana
Miłego dnia i powodzenia na wizytach
Też zaczęłam brać duphaston i może to od tegoNie przejmuj się. Mnie diagnozowali od marca.. Końcem czerwca dostałam diagnozę "refluks krtaniowo-gardlowy". Zaczęłam się leczyć wreszcie.. I ciąża.. Wszystko musiałam odstawić.. Do tego biorę duphaston, który nasila objawy . 17.09 mam wizytę u gastrolog i liczę po cichu, że jest jakiś lek który mogę brać