reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A propo objawow ciazowych to ja ich jakos nie mam nic mi poki co nie jest oprucz mega zmiennych humorow. Tez mam wrazenie ze juz jestem w niewiadoni ktorym tyg ciazy. Ciagnie mi sie do wizyty do wtorku chce wkoncu wiedsiec ze jest serduszko i ze jest wszystko ok. A tu jeszcze tydzien [emoji57]

Hej jak sie macie? Dawno nie pisalam, wczoraj miałam gorszy dzien pol dnia przepłakałam bo mialam zanik objawow (w ciąży poronionej wyglądało to tak samo) wręcz owylam po czym wrocily i dziś sa ze zdwojona sila😁😁 ale sklonilo mnie to do zapisania sie na usg z bardzo dobrym sprzętem i mam 3 września
Dzis mialam rozpoczęcie przedszkola mojego 2.5 latka :) a przedwczoraj sasiad zapytal mojego syna czy będzie mial brata czy siostrzyczke wszystko spoko ale dziś wedlug okresu zaczynam 6 tydzien a moj brzuch wyglada tak :

Czy u Was tez tak zaokrągliły sie brzuchy? Na wadze mam pol kilo wiecej ale mialam wesela komunię itp
Ogolnie to kompletnie nie mam sily jadlabym tylko nalesniki i przeleżała caly dzien 🤷‍♀️
Mi też już brzuszek wywaliło na tym etapie, co Ty jesteś. Pewnie troszkę od wzdęć które mnie męczyły, ale już został zaokrąglony. Niestety w moje ulubione jeansy wejdę, ale z rozpiętym guzikiem :D

Dziewczyny nigdy nie miałam zgagi ale chyba nadeszła na nią pora. Pieczę mnie w przełyku od rana 🙄
Miłego dnia i powodzenia na wizytach 😚
Nie przejmuj się. Mnie diagnozowali od marca.. Końcem czerwca dostałam diagnozę "refluks krtaniowo-gardlowy". Zaczęłam się leczyć wreszcie.. I ciąża.. Wszystko musiałam odstawić.. Do tego biorę duphaston, który nasila objawy :(. 17.09 mam wizytę u gastrolog i liczę po cichu, że jest jakiś lek który mogę brać :(

reklama
Nie przejmuj się. Mnie diagnozowali od marca.. Końcem czerwca dostałam diagnozę "refluks krtaniowo-gardlowy". Zaczęłam się leczyć wreszcie.. I ciąża.. Wszystko musiałam odstawić.. Do tego biorę duphaston, który nasila objawy :(. 17.09 mam wizytę u gastrolog i liczę po cichu, że jest jakiś lek który mogę brać :(
Też zaczęłam brać duphaston i może to od tego 😊

Do góry