reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
hej kochane, termin okresu mam 1.09
Miałam dziś sluz brazowy i zrobilam ttest ciazowy i wyszedł cień. Zrobiłam betę i wyszła 3,54. W tamtym miesiacu i 2 miesiace temu bete miełam mniej niż 1,2...

Co myślicie?

Załączniki

• test cc.jpg
    test cc.jpg
    139,2 KB · Wyświetleń: 67
Obudził mnie glupi sen albo burza i zaczynam myśleć o naleśnikach w lodówce 😄. Pytanie z czym je zjeść 😋?

Mój Tata to baran- uparty Total, chciałabym żeby uczył się na błędach....ale skąd. Też myślałam spod jakiego znaku będzie Mały i uświadamiając, ze baran pomyślałam no ale to ja go wychowam, a nie Babcia 🤣.

Obudził mnie glupi sen albo burza i zaczynam myśleć o naleśnikach w lodówce 😄. Pytanie z czym je zjeść 😋?

Mój Tata to baran- uparty Total, chciałabym żeby uczył się na błędach....ale skąd. Też myślałam spod jakiego znaku będzie Mały i uświadamiając, ze baran pomyślałam no ale to ja go wychowam, a nie Babcia 🤣.
Moja mama jest baran końcówka marca..a ja z marca ryba... Wiesz co chyba ja jestem bardziej uparta niż ona. Także jeszcze nie wiadomo.. Może któraś z nas urodzić na koniec marca 🤪

Jak sie wierzy w takie sprawy jak horoskop,to zawsze mozna poczytac o jakims imieniu i tym tez sie kierowac:)
Ja mam syna Wage,zlote dziecko,ale strasznie nie lubi podejmowac decyzji,i nie lubi jak jtos sie kloci.Drugie bardzo bym chciala zeby bylo Byk,bo sie z nimi dogaduje dobrze.Ale wychodzi mi poczatek kwietnia wiec raczej Baran:)

No tak szykują się Nam baranki lub byczki:)

reklama
hej kochane, termin okresu mam 1.09
Miałam dziś sluz brazowy i zrobilam ttest ciazowy i wyszedł cień. Zrobiłam betę i wyszła 3,54. W tamtym miesiacu i 2 miesiace temu bete miełam mniej niż 1,2...

Co myślicie?
Powtarzaj betę czy dobrze przyrasta.

Dziewczyny, moja młodsza siostra to baranica i to w dosłownym tego słowa znaczeniu 🤦‍♀️ a jak moje dziecię będzie mieć podobny charakter? Przecież ja wyląduje w psychiatryku 🤦‍♀️
Starsza to lew, uwierzcie, że tak mi daje w kość, że czasem mam ochotę wyskoczyć przez okno 🤦‍♀️

Do góry