reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Powiem Wam że nie przywiązuje uwagi do znaków zodiaku. Fakt że jak zobacze w gazecie to czytam z ciekawości, ale raczej do pośmiania się. Mam brata barana. I wcale nie jest tak jak wyżej piszecie. Jest spokojny, grzeczny, opanowany, chłop bez problemów. Zaś siostra byk i to jest temperament! [emoji28]
W domu mam męża strzelca i syna skorpiona.. A są podobni do siebie charakterkiem że hoho. No ale złe cechy to się zawsze dziedziczy po ojcu [emoji12]

Czy dobrze pamiętam że wcześniej miałaś termin na 8.04.?
Bo ja wczensiej mialam na 8.04. A ma czwartkowym USG zmieniło się też na 5.04. :D
Ale wiadomo że to się będzie zmieniać i e kartę ciazy wpisal 8.04.
Tak dokładnie w pon miałam 8.04 a w sbt 5.04, super że dzieciaczki tak nadrabiają, niedługo to termin na święta nam wyjdzie 🤣😜mi też wpisali 8.04jako termin porodu, pewnie wszystko się zmieni na prenatalnych

Cześć dziewczyny! Nadrobić wszystkiego się nie da 🤪 Witam nowe mamusie!

Ja 34 lata i po 7 latach 2 ciąża. Boje się cholernie powiedzieć synowi. Jest moim klonem, wiec może być różnie z jego reakcją. I właśnie pytanie kiedy i jak powiedzieć?!

Młody od wczoraj ma katar i co chwila kicha, ja czuje, że też mnie bierze, mąż też mówi że słabo się czuje i co robić? Dziecko we wtorek zaczyna 1 klasę, jak nie pójdzie to najgorszy start ever. Ja w środę miałam wrócić do pracy, też nie wiem jak będzie, a muszę umowy o pracę podpisać. Co brać na przeziębienie?

Jutro o 17 mam wizytę, pewnie niczego sie nie dowiem i nie zobaczę maluszka, bo USG jest odrebną usługą. Aaaaa tak bardzo nie mogę się doczekać, aż mi powiedzą, że wszystko jest ok. Bo oczywiscie umysł szaleje i podpowiada najgorsze scenariusze.

Obudził mnie glupi sen albo burza i zaczynam myśleć o naleśnikach w lodówce 😄. Pytanie z czym je zjeść 😋?

Mój Tata to baran- uparty Total, chciałabym żeby uczył się na błędach....ale skąd. Też myślałam spod jakiego znaku będzie Mały i uświadamiając, ze baran pomyślałam no ale to ja go wychowam, a nie Babcia 🤣.
Ja ostatnio robiłam z twarogiem i dżemem, mój smak dzieciństwa 😜tylko mi smakowały 🤣🤣

Dołączę i ja😉
29 lat i pierwsza ciąża 🙊 termin na 25.04.2021 , aktualnie 6tc. My już po pierwszym USG ale za ponad tydz kolejna wizyta bo u bombelka serduszko jeszcze nie biło. Samopoczucie jak do tej pory idealne, żadnych przykrych objawów🤓poza tym, że ciągle bym drzemała😂Trzymajcie kciuki za dalszy rozwój😊

hej kochane, termin okresu mam 1.09
Miałam dziś sluz brazowy i zrobilam ttest ciazowy i wyszedł cień. Zrobiłam betę i wyszła 3,54. W tamtym miesiacu i 2 miesiace temu bete miełam mniej niż 1,2...

Co myślicie?
Ja na teście nic nie widzę. Poza tym ten test wykrywa od 10 w moczu a Ty masz ledwo 3 w krwi. Powtórz test w dniu miesiączki albo betę i zobacz przyrost. Trzymam kciuki. Za bardzo się pospieszylas 😘

reklama
Ja ostatnio robiłam z twarogiem i dżemem, mój smak dzieciństwa 😜tylko mi smakowały 🤣🤣
Dołączę i ja😉
29 lat i pierwsza ciąża 🙊 termin na 25.04.2021 , aktualnie 6tc. My już po pierwszym USG ale za ponad tydz kolejna wizyta bo u bombelka serduszko jeszcze nie biło. Samopoczucie jak do tej pory idealne, żadnych przykrych objawów🤓poza tym, że ciągle bym drzemała😂Trzymajcie kciuki za dalszy rozwój😊
A jak😋 dzis będzie improwozacja nutelle Mąż zjadł 😄 są dżemy domowe i jogurty 😃.
@Pataa_91 czesc rozgośc sie i czekamy na dobre newsy i gratulacje ❤😍

Do góry