reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja mialam rocznikowo 33 przy chłopcach i na patologii ciąży, na obchodzie mowili o mnie "stara pierworódka" 😅
Nie rozumiem nagonki, ze dzieci rodzi sie majac 20 lat? Studia, praca i trzeba miec gdzie mieszkać, wiec trzeba kupić mieszanie, w Warszawie ceny sa wysokie, jest pęd, że czasami to nawet faceta się później znajduje, dlatego lekarze i szpitale chyba żyją w XIX w.

Nie lubię popcornu .... ale dziś siostra sobie robiła ... i matko jak wskoczyłam w kuchnie to myślałam ze ukradne jej ta sama miskę 🤣🤣🤣🤷🏻‍♀️
A mi właśnie Stary smaży łososia bo mi się chce rybki ❤ przez ten mój przymus leżenia chłop się gotować nauczył 😁
Ooo ja zaraz zrobię naleśniki z fetą i szpinakiem! Rybka byla juz 2 x w tym tygodniu, pieczony mintaj i dorsz.🐟

Popcorn poproszę lubię. 🍿

Mój twierdzi, że zrobi nalesniki sam, uczy się gotować, reakcja na włączenie miksera, bezcenna, jak by samolot odpaił 🤣

Nie lubię popcornu .... ale dziś siostra sobie robiła ... i matko jak wskoczyłam w kuchnie to myślałam ze ukradne jej ta sama miskę 🤣🤣🤣🤷🏻‍♀️
o matko, ale narobiłaś smaka na popcorn! 😋 😅
Chodź powiem wam, że ja kompletnie nie mam apetytu. Zmuszam się żeby coś jeść, ale wszystko mi nie smakuje. A najgorszy z tego wszystkiego jest zapach mięsa :o

Chodź powiem wam, że ja kompletnie nie mam apetytu. Zmuszam się żeby coś jeść, ale wszystko mi nie smakuje. A najgorszy z tego wszystkiego jest zapach mięsa :o
tez omijam mięsa .... nie wiem czemu tak tak większość kobiet ma w ciąży na to 😂😅

A więc strach był większy i pojechałam.. Nie czekalam na rozwoj - ja taka panikara jestem i cała drogę oczywiście plakalam.. widziałam mojego maluszka i jego serduszko.. odpoczywać i dostałam tabletki Duphaston
Na oddziale trafiłam na mojego gin i widzimy się 01.09 .. [emoji4]

reklama
Powiem Ci że mam podobnie, do 12 nie mailam dzis na NIC ochoty, wdusilam w siebie 2 kanapki. Potem zupa od teściowej opiekunki, poczylam podgrzewajac mięso..., myślę OMG jak ja to zjem 🤪, zapach mnie odrzuca, smak juz nie 🤔.

Do góry