reklama
P
pożegnanie
Gość
Nie rozumiem nagonki, ze dzieci rodzi sie majac 20 lat? Studia, praca i trzeba miec gdzie mieszkać, wiec trzeba kupić mieszanie, w Warszawie ceny sa wysokie, jest pęd, że czasami to nawet faceta się później znajduje, dlatego lekarze i szpitale chyba żyją w XIX w.Ja mialam rocznikowo 33 przy chłopcach i na patologii ciąży, na obchodzie mowili o mnie "stara pierworódka"
P
pożegnanie
Gość
Nie lubię popcornu .... ale dziś siostra sobie robiła ... i matko jak wskoczyłam w kuchnie to myślałam ze ukradne jej ta sama miskę
Ooo ja zaraz zrobię naleśniki z fetą i szpinakiem! Rybka byla juz 2 x w tym tygodniu, pieczony mintaj i dorsz.A mi właśnie Stary smaży łososia bo mi się chce rybki ❤ przez ten mój przymus leżenia chłop się gotować nauczył
Popcorn poproszę lubię.
Mój twierdzi, że zrobi nalesniki sam, uczy się gotować, reakcja na włączenie miksera, bezcenna, jak by samolot odpaił
Agaataa
Zaciekawiona BB
o matko, ale narobiłaś smaka na popcorn!Nie lubię popcornu .... ale dziś siostra sobie robiła ... i matko jak wskoczyłam w kuchnie to myślałam ze ukradne jej ta sama miskę
Chodź powiem wam, że ja kompletnie nie mam apetytu. Zmuszam się żeby coś jeść, ale wszystko mi nie smakuje. A najgorszy z tego wszystkiego jest zapach mięsa
Ewelina @
Fanka BB :)
tez omijam mięsa .... nie wiem czemu tak tak większość kobiet ma w ciąży na too matko, ale narobiłaś smaka na popcorn!
Chodź powiem wam, że ja kompletnie nie mam apetytu. Zmuszam się żeby coś jeść, ale wszystko mi nie smakuje. A najgorszy z tego wszystkiego jest zapach mięsa
StKarolina
Fanka BB :)
A więc strach był większy i pojechałam.. Nie czekalam na rozwoj - ja taka panikara jestem i cała drogę oczywiście plakalam.. widziałam mojego maluszka i jego serduszko.. odpoczywać i dostałam tabletki Duphaston
Na oddziale trafiłam na mojego gin i widzimy się 01.09 .. [emoji4]
Na oddziale trafiłam na mojego gin i widzimy się 01.09 .. [emoji4]
reklama
P
pożegnanie
Gość
Powiem Ci że mam podobnie, do 12 nie mailam dzis na NIC ochoty, wdusilam w siebie 2 kanapki. Potem zupa od teściowej opiekunki, poczylam podgrzewajac mięso..., myślę OMG jak ja to zjem , zapach mnie odrzuca, smak juz nie .o matko, ale narobiłaś smaka na popcorn!