Ewelina @
Fanka BB :)
mi teraz tylko woda wchodzi ... od herbat mnie odpychaJeszcze pije duuuzo wody z cytryna i herbatkę pokrzywę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi teraz tylko woda wchodzi ... od herbat mnie odpychaJeszcze pije duuuzo wody z cytryna i herbatkę pokrzywę
Ja też tylko woda od gazowanych i słodkich mnie od razu odpycha , ale to akurat dobrzemi teraz tylko woda wchodzi ... od herbat mnie odpycha [emoji2960]
No właśnie, jak to jest z tą pokrzywą? My kupiliśmy, jednak dowiedzieliśmy się, że w ciąży nie powinno się jej pić.Jeszcze pije duuuzo wody z cytryna i herbatkę pokrzywę
Wiesz, że Jak w nocy nie mogłam spać to dokładnie o tym samym myślałam?Co Ty gadasz a później co? Uważaj, bo spaniesz. Sama nie pójdziesz później czy jak juz bedzie strasze to czekać az wróci do domu
Oczywiście żartuję, ja mam a dzisn nadzieję, że nie będę taka matką co o wszystko sie boi i wszystkiego zabrania ale kto wie
Ugh u mnie też leje od rana.U mnie wróciły mdłości.... I po co mi to było
Dzień dibry dziewczynki... U mnie pada no i cóż będę leżeć cały dzień miłego weekendu
Koszmary też, były i też obudziłam się o 3.00 zasnąć nie mogłamUgh u mnie też leje od rana.
Na dodatek okropnie ciężka noc. Pełna koszmarów
Tobie również miłego leżakowania
Ja nie wiem, czy to hormpny tak działają, że takie sny są, przed ciąża nie mialam w ogóle.. albo za mocno wszystko przeżywamy. Jakieś rozchwianie emocjonalne mam od rana, po tej ciężkiej nocyKoszmary też, były i też obudziłam się o 3.00 zasnąć nie mogłam