Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Kochana.. Ty cos za często na tej IP przesiadujesz.... Może już starcxy bo my ciotki zawału dostaniemyWzorowa pacjentka jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana.. Ty cos za często na tej IP przesiadujesz.... Może już starcxy bo my ciotki zawału dostaniemyWzorowa pacjentka jestem
mała ja tam jadę jak już jest naprawdę tragicznie .... taki ból miałam 1 raz ... dziwny ... nie do opisania ... idę odpoczywać i się położę spać bo padamKochana.. Ty cos za często na tej IP przesiadujesz.... Może już starcxy bo my ciotki zawału dostaniemy
robili usg wszystkiego od cycków po nerki itd .... nic nie zapisali skoro wszystko ok nie widza potrzeby ... trochę jeszcze cmi ale odpoczywam wiec może będzie okJa Wam dziewczyny współczuję obaw i lęków , tak Was czytam i ja to chyba nawiedzona jestem bo nie doszukuje się niczego czy dziś mam objawy czy nie mam , co to mi da? Korzystam z tego że w miarę dobrze się czuję i poprostu żyję spokojnie od wizyty do wizyty Wam życzę tego samego .
Ewela a dali Ci jakieś lekarstwa? Robili USG? Już lepiej mniej boli?
Ej to super że tak się dokładnie przebadali, też bym tak chciałaRobili mi nawet pęcherza wątroby jelit wszystko chyba z 20 minut po mału robił
No to Cię przynajmniej gruntownie przebadali Ewela, a może to na tle nerwowym było? Po tym ostatnim stresie nie ma się czemu dziwić.Robili mi nawet pęcherza wątroby jelit wszystko chyba z 20 minut po mału robił
z jednej strony fajnie ze ok ale z drugiej nie fajnie nie znać przyczyny ....Ej to super że tak się dokładnie przebadali, też bym tak chciała