Patii_666
Fanka BB :)
No ael może to tak jak Monika napisała na tle nerwowym? Albo może zła dieta. Jadłaś tłusto np?z jednej strony fajnie ze ok ale z drugiej nie fajnie nie znać przyczyny ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ael może to tak jak Monika napisała na tle nerwowym? Albo może zła dieta. Jadłaś tłusto np?z jednej strony fajnie ze ok ale z drugiej nie fajnie nie znać przyczyny ....
nie mogę na tluste patrzeć ani na mięso ... tylko sałatki mi wchodzą a i tak muszę je wciskać ... nie wiem oby było już ok idę się relaksowaćNo ael może to tak jak Monika napisała na tle nerwowym? Albo może zła dieta. Jadłaś tłusto np?
Mnie czasem taki ból chwyci pod wpływem nerwów. Ale ja mialam stwierdzone rany na żołądku i każdy nerw mój odbija się właśnie na żołądku. I żadne usg nie pokaze,co dzieje się w żołądku. Mogłaś nabawić się czegoś niedobrego od wymiotów czy nerwów właśnie. Tu potrzebna jest gastroskopia.nie mogę na tluste patrzeć ani na mięso ... tylko sałatki mi wchodzą a i tak muszę je wciskać ... nie wiem oby było już ok idę się relaksować
to jeśli nerwy są przyczyna .... to od teraz koniec z nimi !!! robię sobie zakaz na nerwyMnie czasem taki ból chwyci pod wpływem nerwów. Ale ja mialam stwierdzone rany na żołądku i każdy nerw mój odbija się właśnie na żołądku. I żadne usg nie pokaze,co dzieje się w żołądku. Mogłaś nabawić się czegoś niedobrego od wymiotów czy nerwów właśnie. Tu potrzebna jest gastroskopia.
Ja codziennie robię i nic z tegoto jeśli nerwy są przyczyna .... to od teraz koniec z nimi !!! robię sobie zakaz na nerwy
Tak wogole to piękny tatuażto jeśli nerwy są przyczyna .... to od teraz koniec z nimi !!! robię sobie zakaz na nerwy
Masz racje. Ja dziś z rana wariowalam bo z głupoty zrobiłam test, A tam bledsza kreska wyszła. W pracy już mnie brzuch bolał, piersi przestały boleć, już powiedziałam szefowej że chyba szykuje się na najgorsze, nawet bekse walnelam...Po pracy zrobiłam test A tu znów piękna gruba krecha, nagle piersi bolą, że znów dotknąć się nie mogę.Ale my same sobie szukamy problemów. Zamiast cieszyć się tymi ciążami, że żyją w nas nowe życia, to my jak chore psychicznie doszukujemy się wszystkiego, co złe A mi stary dobrze dziś powiedzial, ze takim stresowaniem się, denerwowaniem sama się nakręcam i sobie szkodzę. Trzeba wziąć się w garść, zaufać naszym organizmom i lekarzom i przestać sobie wkręcać wszystko, co złe. Bo zwariujemy jeszcze bardziej
dzięki mam 7Tak wogole to piękny tatuaż
Mnie tak dzownie w brzuchu nęci jakby od czasu do czasu zapiekło. Myślicie, że to ten pęcherz?A zaczyna mnie cewka moczowa bolec co brać ?