reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
nie mogę na tluste patrzeć ani na mięso ... tylko sałatki mi wchodzą a i tak muszę je wciskać ... nie wiem oby było już ok 💓💓 idę się relaksować
Mnie czasem taki ból chwyci pod wpływem nerwów. Ale ja mialam stwierdzone rany na żołądku i każdy nerw mój odbija się właśnie na żołądku. I żadne usg nie pokaze,co dzieje się w żołądku. Mogłaś nabawić się czegoś niedobrego od wymiotów czy nerwów właśnie. Tu potrzebna jest gastroskopia.

Mnie czasem taki ból chwyci pod wpływem nerwów. Ale ja mialam stwierdzone rany na żołądku i każdy nerw mój odbija się właśnie na żołądku. I żadne usg nie pokaze,co dzieje się w żołądku. Mogłaś nabawić się czegoś niedobrego od wymiotów czy nerwów właśnie. Tu potrzebna jest gastroskopia.
to jeśli nerwy są przyczyna .... to od teraz koniec z nimi !!! 🤷🏻‍♀️😉 robię sobie zakaz na nerwy

Ale my same sobie szukamy problemów. Zamiast cieszyć się tymi ciążami, że żyją w nas nowe życia, to my jak chore psychicznie doszukujemy się wszystkiego, co złe 🤦‍♀️ A mi stary dobrze dziś powiedzial, ze takim stresowaniem się, denerwowaniem sama się nakręcam i sobie szkodzę. Trzeba wziąć się w garść, zaufać naszym organizmom i lekarzom i przestać sobie wkręcać wszystko, co złe. Bo zwariujemy jeszcze bardziej 🤣
Masz racje. Ja dziś z rana wariowalam bo z głupoty zrobiłam test, A tam bledsza kreska wyszła. W pracy już mnie brzuch bolał, piersi przestały boleć, już powiedziałam szefowej że chyba szykuje się na najgorsze, nawet bekse walnelam...Po pracy zrobiłam test A tu znów piękna gruba krecha, nagle piersi bolą, że znów dotknąć się nie mogę.
I Właśnie pierwszy raz wymiotowalam. Mój Tak się popsikal perfumem, że nie wytrzymalam.
A teraz fruwam normalnie że szczęścia bo głupota wyszła z glowy 🙈😂

reklama
Do góry