reklama
Olka2729
Fanka BB :)
O nie znowu dawaj znać ❤❤Cześć kobietki mi się dzień nie zaczął fajnie leżę na sor .... brzuch mnie bolał trzy godziny płakałam z bólu pojechałam i mam .... nie wiem co mam ... czekam na masę wyników Zobacz załącznik 1169085
Olka2729
Moze woreczek żółciowy jedli boli po prawej trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeTo nie poronienie czy coś tylko bardzo boli pod żebrami i przy żołądku
Ewelina @
to nie poronienie .... z ciąża jest ok ... boli wyżejO nie znowu dawaj znać ❤❤
Amur
3maj sieto nie poronienie .... z ciąża jest ok ... boli wyżej
Ana874
Trzymaj się i odzywaj się.Cześć kobietki mi się dzień nie zaczął fajnie leżę na sor .... brzuch mnie bolał trzy godziny płakałam z bólu pojechałam i mam .... nie wiem co mam ... czekam na masę wyników Zobacz załącznik 1169085
Amur
Test na korona Ci zrobili? Mam rodzine na sorze w szpitalu pracuje (szwagierka) i gadala ze non stop z wymazami lata do labo
Przyda się .... ruchy to tutaj maja kosmiczne [emoji2370][emoji85][emoji849]
Patii_666
Tez mam takie bóle ale do zniesienia, myślałam że to przez ciąże, daj znać koniecznie co wyszłoTo nie poronienie czy coś tylko bardzo boli pod żebrami i przy żołądku
reklama
mayfly
A leczą Zespół Downa prenatalnie? albo inne choroby genetyczne? I co to w ogóle znaczy "Twoja odpowiedzialność"? W sensie, że jak nie zrobisz testu, to Twoja wina, że urodzi się chore? Poza tym masz dwoje zdrowych dzieci, tak? Boszzzz..... Urocza lekarkaZ dzidzia wszystko ok , ma już 1,11 cm . Czyli rośnie. Serduszko bije. Ale zgasiła mnie ciągle mówiła o mojej nadwadze itd zaczęła wyolbrzymiać, a przecież mam są sobą dwie ciąże, zaczęła straszyć że to ciąża wysokiego ryzyka przez moją tak dużą nadwagę itd powiedziała że mam prywatnie sobie zrobić badania prenatalne bo mam 30 lat więc prywatnie czyli to USG genetyczne i test pappa a u nas to kosztuje aż 460 zł. Jestem załamana nie wiem czy robić czy zmienić lekarza czy co robić. Niby nie jest to obowiązkowe ale powiedziała że jak dziecko będzie chore to już moja odpowiedzialność bo po to właśnie jest te badanie prenatalne... Co wy byście zrobiły na moim miejscu?