reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Kurcze ja wzcczesniej przed ciąża i do 5 tyg robiłam codziennie tyle km plus trening, a teraz nie mam sił nawet poćwiczyć wszystko poszło w odstawkę od miesiąca od kiedy się fatalnie czuje 🤢🤢 a tu jeszcze tyle czasu a z dnia na dzień jest gorzej 🤢😱
Teraz mam 8+3
U mnie identycznie😓 bardzo brakuje mi treningow, ale nie mam na nie kompletnie sily...

reklama
A w których tygodniach na usg widziałyście już te małe rączki i nóżki?
U mnie identycznie😓 bardzo brakuje mi treningow, ale nie mam na nie kompletnie sily...
Mi niestety też, miałam założenia że będę cwiczyc zdrowo się odżywiać trzymać dietę a póki co mi nic nie wychodzi, jem byle jak bo nic mi nie wchodzi, wszystko zdrowe mnie odrzuca🤢🤢

Dziewczyny a w którym rtg widziałyście na usg już nóżki i rączki? Ja mam jutro i jestem ciekawa czy coś takiego już będzie, będę 8+4

Nie. Mylisz się. Ja przerabiałam ciążę bliźniaczą w listopadzie. Jedno poroniłam 2 listopada, zaś po 2 tygodniach okazało się, że jest jeszcze 1 zarodek, poza macicą, który już trzeba było usunąć laparoskopowo. Byłam cały czas pod kontrolą dzięki bogu. I właśnie dlatego pilnuje się bety.
No ok, ale u tej dziewczyny były dwa pęcherzyki w macicy, a nie jeden w macicy, a drugi poza...to jest dla mnie niepojęte żeby lekarz nie sprawdził tego przed łyżeczkowaniem, nie wierzę, że nie zauważyłby drugiego dziecka...😳😳😳

No ok, ale u tej dziewczyny były dwa pęcherzyki w macicy, a nie jeden w macicy, a drugi poza...to jest dla mnie niepojęte żeby lekarz nie sprawdził tego przed łyżeczkowaniem, nie wierzę, że nie zauważyłby drugiego dziecka...😳😳😳
Miałam robione usg właśnie o to chodzi 🤦‍♀️ jak długo będziemy ten temat ciągnąć? Odechciewa mi się tutaj być. Nie musisz wierzyć a lekarzom też zdarzają się pomyłki.

Załączniki

• IMG_20200828_155732.jpg
    IMG_20200828_155732.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 84
reklama
A w których tygodniach na usg widziałyście już te małe rączki i nóżki?
Mi niestety też, miałam założenia że będę cwiczyc zdrowo się odżywiać trzymać dietę a póki co mi nic nie wychodzi, jem byle jak bo nic mi nie wchodzi, wszystko zdrowe mnie odrzuca🤢🤢
u mnie w 8tc :) dokładnie na zdjęciu mam 8+4 wpisane :) normalnie widziałam małego człowieka już, a nie krewetke 🙈🙈🙈😁😊🤗😍

Do góry