U mnie identycznie bardzo brakuje mi treningow, ale nie mam na nie kompletnie sily...Kurcze ja wzcczesniej przed ciąża i do 5 tyg robiłam codziennie tyle km plus trening, a teraz nie mam sił nawet poćwiczyć wszystko poszło w odstawkę od miesiąca od kiedy się fatalnie czuje a tu jeszcze tyle czasu a z dnia na dzień jest gorzej
Teraz mam 8+3
reklama
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Nieee kurde co jest.. Trzymam kciukiCześć kobietki mi się dzień nie zaczął fajnie leżę na sor .... brzuch mnie bolał trzy godziny płakałam z bólu pojechałam i mam .... nie wiem co mam ... czekam na masę wyników Zobacz załącznik 1169085
Patii_666
A w których tygodniach na usg widziałyście już te małe rączki i nóżki?
Mi niestety też, miałam założenia że będę cwiczyc zdrowo się odżywiać trzymać dietę a póki co mi nic nie wychodzi, jem byle jak bo nic mi nie wchodzi, wszystko zdrowe mnie odrzucaU mnie identycznie bardzo brakuje mi treningow, ale nie mam na nie kompletnie sily...
Patii_666
A Masz zdjęcie tego usg?Nie będę panikować, jestem bardzo dobrej myśli, ale zastanawia mnie naprawdę ten pęcherzyk, który wygląda jak kwadrat
Mam nadzieję, że serio tak wyszło usg bo wielkie przybliżenie
M_P_90
No ok, ale u tej dziewczyny były dwa pęcherzyki w macicy, a nie jeden w macicy, a drugi poza...to jest dla mnie niepojęte żeby lekarz nie sprawdził tego przed łyżeczkowaniem, nie wierzę, że nie zauważyłby drugiego dziecka...Nie. Mylisz się. Ja przerabiałam ciążę bliźniaczą w listopadzie. Jedno poroniłam 2 listopada, zaś po 2 tygodniach okazało się, że jest jeszcze 1 zarodek, poza macicą, który już trzeba było usunąć laparoskopowo. Byłam cały czas pod kontrolą dzięki bogu. I właśnie dlatego pilnuje się bety.
Początkująca30
Zaangażowana w BB
Miałam robione usg właśnie o to chodzi jak długo będziemy ten temat ciągnąć? Odechciewa mi się tutaj być. Nie musisz wierzyć a lekarzom też zdarzają się pomyłki.No ok, ale u tej dziewczyny były dwa pęcherzyki w macicy, a nie jeden w macicy, a drugi poza...to jest dla mnie niepojęte żeby lekarz nie sprawdził tego przed łyżeczkowaniem, nie wierzę, że nie zauważyłby drugiego dziecka...
Martxx1
Mam tak małe zdjęcie, że ciężko mi telefonem zrobić.A Masz zdjęcie tego usg?
Troche się boję, nie znalazłam żadnych informacji na ten temat
Załączniki
reklama
M_P_90
u mnie w 8tc dokładnie na zdjęciu mam 8+4 wpisane normalnie widziałam małego człowieka już, a nie krewetkeA w których tygodniach na usg widziałyście już te małe rączki i nóżki?
Mi niestety też, miałam założenia że będę cwiczyc zdrowo się odżywiać trzymać dietę a póki co mi nic nie wychodzi, jem byle jak bo nic mi nie wchodzi, wszystko zdrowe mnie odrzuca