reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Tak mnie tez ciagnie a szczegolnie na pomidory gdzie one mogly sobie byc lub nie byc kiedys.Teraz moja ulubiona kanapka jest chleb z maslem z rozsmarowana feta i na to pomidor cebula pieprz sol,jeszcze jakby tam byl ogorek kiszony i zwykly to tez przygarne
To ja z kolei warzywa, które uwielbiam i to jest główne źródło mojej diety, aktualnie nie mam zbytnio ochoty :p głównie wcinam kanapki z dżemem truskawkowym albo miodem 🤷🏻‍♀️ I banany 😂 za to z kolei mega odrzuca mnie od wszelkich smażonych rzeczy i jakiś ciężkich sosów. Generalnie tylko mam ochotę na to co jest mega lekkie.

reklama
A dla mnie warzywa są blee.. Jak pomyślę że mam robić obiad z warzyw to mi się rzygać chce 🤢 gdzie wcześniej codziennie sporo warzyw, fast foody blee, jedynie słodkie póki co tak ale bez szału 😜
Ja dzie fajitas robilam,tyle tych meksykanskich przypraw tam bylo ze meka to byla straszna,no ale maz lubie to sie poswiecilam

Dziewczyny, siedzę i analizuję moje wyniki bo od lekarza nie dowiedziałam się kompletnie nic. Powiedzcie mi, czy jeśli mam w moczu bilirubinę na poziomie 1,0 mg/dl kiedy norma to "nieobecna" i Leukocyty 58,20 w.p.w a norma to 0-8 w.p.w to mam się czym martwić...? Do tego są nieliczne bakterie, nabłonki okrągłe i płaskie (norma to nieobecne lub w przypadku płaskich pojedyncze)
A to sa normy lab czy normy dla kobiet w ciazy?bo to chyba cialo szaleje w ciazy

reklama
Do góry