Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Mnie równiez,Spoko, ja dziś wtrąbiłam 3 batony bounty Jakoś mi słodkie smaki w tej ciąży najbardziej odpowiadają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie równiez,Spoko, ja dziś wtrąbiłam 3 batony bounty Jakoś mi słodkie smaki w tej ciąży najbardziej odpowiadają
Tak mnie tez ciagnie a szczegolnie na pomidory gdzie one mogly sobie byc lub nie byc kiedys.Teraz moja ulubiona kanapka jest chleb z maslem z rozsmarowana feta i na to pomidor cebula pieprz sol,jeszcze jakby tam byl ogorek kiszony i zwykly to tez przygarneMnie ciągnie do warzyw a w szczególności do pomidorków malinowych i wszelkiego rodzaju sałatek
Słodkie też mogę ale nie za często . Tak z raz na tydzień jakiś baton ...
Spoko, ja dziś wtrąbiłam 3 batony bounty Jakoś mi słodkie smaki w tej ciąży najbardziej odpowiadają
A dla mnie warzywa są blee.. Jak pomyślę że mam robić obiad z warzyw to mi się rzygać chce gdzie wcześniej codziennie sporo warzyw, fast foody blee, jedynie słodkie póki co tak ale bez szałuTak mnie tez ciagnie a szczegolnie na pomidory gdzie one mogly sobie byc lub nie byc kiedys.Teraz moja ulubiona kanapka jest chleb z maslem z rozsmarowana feta i na to pomidor cebula pieprz sol,jeszcze jakby tam byl ogorek kiszony i zwykly to tez przygarne
To dobrze,w koncu cos sie dowieszHej zaczęłam znowu plamić i dzwoniłam do lekarza powiedział ze mam się jutro zgłosić do niego zobaczy co i jak i da tabletki jeśli będzie ok
Super to może jutro zobaczysz maluszka jak zrobi usg, trzymam kciukiMam iść na 15
Mam nadzieję że wszystko będzie ok... Trzymam kciukiHej zaczęłam znowu plamić i dzwoniłam do lekarza powiedział ze mam się jutro zgłosić do niego zobaczy co i jak i da tabletki jeśli będzie ok
Hej zaczęłam znowu plamić i dzwoniłam do lekarza powiedział ze mam się jutro zgłosić do niego zobaczy co i jak i da tabletki jeśli będzie ok