reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Mnie też dziewczyny dzisiaj coś pochwa kuje.. Nie wiem czy to przez lot, zmęczenie, cytologie czy zbliżającą się date miesiączki, w sobotę mam położna zobaczymy co powie.. Póki co nie jest to mocne kucie,

reklama
.QUOTE="Dzidziu, post: 19991291, member: 197377"]
Pięknie!!! Graaatki ❤
Jesteś 5 dni do przodu, ale ja prenatalne mam na 11.09, wiec podobnie!!
Niech rosną Maluchy!!! 🙂😀

Dziekuje <3
Prenatalne tez mam 11.09, cos mi sie pokrecilo, ze dzis piatek, a to dopiero sroda ... :D
Na kiedy masz termin?
[/QUOTE]
Ooo wg lekarzy i 1.USG na 04.04-05.04 zatem mamy pewnie blisko, wg poniedziałkowego USG dzis 8+4, wg OM 8+5. Termin prenatalnych wyznaczyli po 6+1, gdize wg OM było 6+4.

Kupilam jakis mix do robienia babeczek,mix ciasto i obok jakis krem bananowy.
Boze siedze i jem,wyszlo 15 zajdlam juz 8!maz sie nie zalapie...jak robilam to bralo mnie na mdlosci ale teraz to cudowne i nawet tem krem mi wchodzi
Spoko, ja dziś wtrąbiłam 3 batony bounty 😅 Jakoś mi słodkie smaki w tej ciąży najbardziej odpowiadają 😁

reklama
Do góry