reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Czesc Dziewczyny,
sledze Wasze historie juz od samego poczatku, jednak dopiero dzis zdecydowalam sie do Was dolaczyc :)
Bylam dzis na drugiej wizycie u mojej pani ginekolog i wg. OM i USG to 10 tydzien (9t + 3d). Termin porodu wychodzi na koniec marca, mimo to mam dziwne przeczucie, ze bedzie to jednak poczatek kwietnia. :)
To moja pierwsza ciaza i przyznam sie, ze bardzo sie stresuje.
Mimo to mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :)
Za dwa tygodnie mam juz badanie prenatalne i test geneteczny :O

Pozdrawiam i trzymam za Was wszystkie kciuki!
Witam kolejną mamuśkę!
Mam to samo uczucie, to pierwsza moja ciąża i ciągle świruje czy wszystko jest ok 😃 jakbym mogła to bym chodziła codziennie na wizyty, a tu dopiero mnie czeka druga wizyta 02.09 po miesiącu od pierwszej 😭 ale już tylko tydzień, mam nadzieje, że również będę mogła podzielić się dobrymi wieściami! 😊

reklama
Ja po dzisiejszych badaniach, pierdzioszek ma 2,21cm i machał do mnie nogami aż się lekarz śmiał. :D powiedziałam że chciałabym zrobić badania prenatalne USG i pappa to powiedział że zrobimy na wizycie za 3 tygodnie. :)
Kolejna cudowna wiadomość dzisiejszego dnia! 😊 aż miło czytać! I tak wam zazdroszczę, już chce usg i dowiedzieć się czy wszystko dalej jest ok, a tu jeszcze tydzień 🤭
A który masz tc?

Czesc Dziewczyny,
sledze Wasze historie juz od samego poczatku, jednak dopiero dzis zdecydowalam sie do Was dolaczyc :)
Bylam dzis na drugiej wizycie u mojej pani ginekolog i wg. OM i USG to 10 tydzien (9t + 3d). Termin porodu wychodzi na koniec marca, mimo to mam dziwne przeczucie, ze bedzie to jednak poczatek kwietnia. :)
To moja pierwsza ciaza i przyznam sie, ze bardzo sie stresuje.
Mimo to mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :)
Za dwa tygodnie mam juz badanie prenatalne i test geneteczny :O

Pozdrawiam i trzymam za Was wszystkie kciuki!
Pięknie!!! Graaatki ❤
Jesteś 5 dni do przodu, ale ja prenatalne mam na 11.09, wiec podobnie!!
Niech rosną Maluchy!!! 🙂😀

reklama
Witam kolejną mamuśkę!
Mam to samo uczucie, to pierwsza moja ciąża i ciągle świruje czy wszystko jest ok 😃 jakbym mogła to bym chodziła codziennie na wizyty, a tu dopiero mnie czeka druga wizyta 02.09 po miesiącu od pierwszej 😭 ale już tylko tydzień, mam nadzieje, że również będę mogła podzielić się dobrymi wieściami! 😊

Dziekuje za mile przywitanie! :)
Rozumiem doskonale, ze juz nie mozesz sie doczekac kolejnej wizyty - ja tez musialam czekac az miesiac.
Zdecydowanie najdluzszy miesiac w moim zyciu! :D
Trzymam kciuki, zeby ten tydzien szybko zlecial. :)

Do góry